La Fira datraccions de Cocentaina ms inclusiva que mai


  30-10-2019 | Cocentaina   |  Visitas:883
Festes

Cocentaina

Amb l'Objectiu d'anar sempre avant en matria de sostenibilitat i accessibilitat, l'organitzaci de la Fira introdueix noves mesures i novetats perqu la Fira de Tots Sants, siga una fira per a totes i tots. Hui hem estat a Cocentaina per a veure lopini dels vens i venes sobre una de les iniciatives en aquest aspecte.

El dilluns dia 28 d'octubre, l'Associaci de Firaires de l'Alcoi i El Comtat, posa en marxa una jornada sense soroll en tot el recinte firal amb l'objectiu de facilitar la diversi als xiquets i xiquetes amb dificultats de processament sensorial. Per a ms a ms, la Fira denguany augmentem el nombre de punts sanitaris amb accs per a persones de mobilitat reduda. Actualment, el 85% de les zones de serveis estan habilitats per a ser totalment accessibles.

La Fira de Tots Sant denguany tamb compta duna banda amb un espai reservat de visibilitat ptima en les zones dactuacions, amb comoditat i seguretat. Duna altra, les rutes accessibles, ja que en els diferents plnols, i degudament senyalitzat, s'ha dut a terme en collaboraci amb membres de AMICO COCENTAINA un estudi per a facilitar aquells carrers i zones ms ptimes per al trfic de persones amb mobilitat reduda.

I tamb, cal destacar que en els diferents punts d'Informaci i en la Zona de Serveis (Plaa Alcalde Reig) es facilitar a les persones majors, xiquets/-as i amb problemes de resistncia, accessoris com: bastons amb seient, cascos antisoroll, etc. Una mesura per a facilitar la visita a la Fira a tothom que vulga fer-ho.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Seu Universitria acull el I Congrs internacional en salut, exercici fsic i cincies de l'alimentaci

"Culler i Arrere", hui cuinem un guisat de quaresma

Cocentaina envia a Subdelegaci una valoraci econmica pels problemes ocasionats pel temporal Glria

Cuinem una pasta fullada de llu i gambes a "Culler i Arrere"

Cocentaina es mostra en FITUR amb una nodrida agenda de promoci

Gala de l' Esport - Cocentaina 2019

Hui, cuinem uns gaspatxos de rap a "Culler i Arrere"

L'Ajuntament delega en Suma la gesti de rebuts d'aigua.

El Conseller se rene con la alcaldesa de Cocentaina para ver in situ cmo afect el temporal a varios edificios


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.