La Fira d’atraccions de Cocentaina més inclusiva que mai


  30-10-2019 | Cocentaina   |  Visitas:428
Festes

Cocentaina

Amb l'Objectiu d'anar sempre avant en matèria de sostenibilitat i accessibilitat, l'organització de la Fira introdueix noves mesures i novetats perquè la Fira de Tots Sants, siga una fira per a totes i tots. Hui hem estat a Cocentaina per a veure l’opinió dels veïns i veïnes sobre una de les iniciatives en aquest aspecte.

El dilluns dia 28 d'octubre, l'Associació de Firaires de l'Alcoià i El Comtat, posa en marxa una jornada sense soroll en tot el recinte firal amb l'objectiu de facilitar la diversió als xiquets i xiquetes amb dificultats de processament sensorial. Però a més a més, la Fira d’enguany augmentem el nombre de punts sanitaris amb accés per a persones de mobilitat reduïda. Actualment, el 85% de les zones de serveis estan habilitats per a ser totalment accessibles.

La Fira de Tots Sant d’enguany també compta d’una banda amb un espai reservat de visibilitat òptima en les zones d’actuacions, amb comoditat i seguretat. D’una altra, les rutes accessibles, ja que en els diferents plànols, i degudament senyalitzat, s'ha dut a terme en col·laboració amb membres de AMICO COCENTAINA un estudi per a facilitar aquells carrers i zones més òptimes per al tràfic de persones amb mobilitat reduïda.

I també, cal destacar que en els diferents punts d'Informació i en la Zona de Serveis (Plaça Alcalde Reig) es facilitarà a les persones majors, xiquets/-as i amb problemes de resistència, accessoris com: bastons amb seient, cascos antisoroll, etc. Una mesura per a facilitar la visita a la Fira a tothom que vulga fer-ho.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Comença la Fira de Tots Sants 2019

Ximo Puig: "L'obligació de les institucions és col·laborar a bé major que és la convivència

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Grup de Danses de Cocentaina participarà a la Fira de Tots Sants

La Colla Mal Passet de Cocentaina ens obri les portes de la seua seu

27 salves en honor de les 27 llàgrimes de la patrona i la imposició de medalles a les cambrers i majordoms de 2020

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Cor de Cambra Discantus participarà a la Fira de Tots Sants

Els artistes locals estaran presents a la Fira de Tots Sants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.