La Fira de Tots Sants de Cocentaina obt la distinci de Festa d'Inters Turstic Internacional


  18-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:3105
Actualitat

Cocentaina

El Ministeri d'Indstria, Comer i Turisme s'ha pronunciat favorablement i ha distingit la Fira de Tots Sants de Cocentaina com a Festa d'Inters Turstic Internacional. Aix ho han fet pblic l'alcaldessa contestana Mireia Estepa i la regidora de Fira Mariona Carbonell desprs de rebre la notcia per part de l'Agncia Valenciana de Turisme. La Fira de Tots Sants de 2019, que arribar a Cocentaina entre els dies 1 i 3 de novembre, gaudir ja del reconeixement i projecci internacional en aquesta 673a edici del certamen. Val a dir, i aix ho han destacat les representants de l'Ajuntament contest, que aquesta Fira de Tots Sants s el primer certamen comercial d'aquestes caracterstiques en ser reconegut com a Festa d'Inters Turstic Internacional desprs d'haver-se certificat el seu impacte i rellevncia ms enll de la Comunitat Valenciana i del territori nacional. Recordem que ja va ser pionera en ser declarada com a B d'Inters Cultural Immaterial l'any passat.
Aquesta declaraci com a Festa d'Inters Turstic Internacional, com apuntava la regidora de Fira Mariona Carbonell, suposar una major projecci a escala mundial del certamen aix com un major finanament per part de les administracions estatals, aix s'espera des del consistori local.
Per la seua banda, l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa ja avana que no esperaran l'arribada de la Fira de Tots Sants de 2019 per a celebrar aquest nou reconeixement, i anuncia l'organitzaci d'un esdeveniment -encara per concretar- que involucre a tots els sectors implicats en la Fira, vens i venes, comerciants i tot aquell qui vulga visitar Cocentaina per a prendre part de la celebraci d'aquest reconeixement internacional. Estepa afirma que Cocentaina "mai ha rebut aquest tipus de reconeixement i el que farem s celebrar-ho amb tot el poble. Organitzarem algun tipus d'activitat per a compartir-ho amb tots els vens i venes fer festa".
"s un orgull per a tot el poble comptar amb aquesta declaraci com a Festa d'Inters Turstic Internacional. s el fruit de la feina incansable de venes i vens i dels diferents Governs que han passat per l'Ajuntament de Cocentaina, pel seu treball i per obrir les portes del nostre poble perqu quan arribe la Fira la gaudim amb els 5 sentits. El poble ha d'estar pletric perqu aquest reconeixement va per a tots els vens i venes, per als comerciants que venen cada any i per a tots els qui ens visiten", apuntava Mireia Estepa.
Al mateix temps, tant l'alcaldessa com la regidora de Fira han volgut agrair de forma especial als tcnics encarregats d'elaborar la memria pertinent que ara ha sigut ben valorada pel Ministeri, no sense ocultar la seua sorpresa perqu l'expedient s'haja resolt amb tanta celeritat per part tant de l'Agncia Valenciana de Turisme com pel Ministeri pertinent. La notcia botava aquest dimecres de mat, per s'espera que en un parell de setmanes aquesta declaraci ja estiga publicada al Butllet Oficial de l'Estat (BOE).

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha finalitzat afirmant que "el 2019 ser un any crucial perqu Cocentaina siga coneguda arreu del mn".Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina suma un nou agent a la Policia Local

LAjuntament de Cocentaina aprova el pressupost del 2020 prioritzant les ajudes datenci primria i dautnoms i pimes

Les regidores i els regidors del govern socialista de Cocentaina hem donat vora 3000 per a la lluita contra el COVID-19

Visitem la Vila Comtal per a conixer com afecten les mesures de la Fase 1 per als hostalers i hostaleres

Exempci de taxes per a les activitats de Cocentaina

El Palau Comtal obri de nou les seues portes al pblic

Conmemoracin del 420 aniversario de la eleccin y proclamacin de San Hiplito Mrtir como patrn de Cocentaina

Mireia Estepa s nombrada membre de la Comissi dIgualtat de la FEMP

LAjuntament de Cocentaina amplia les terrasses i el seu horari


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.