La Seu Universitria de Cocentaina ofereix un curs d'estiu sobre l'anlisi sensorial dels aliments


  24-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:83
Actualitat

Cocentaina


El programa posar sobre la taula per a qu serveix aquesta cincia, com funcionen els nostres sentits, com descriure aliments, quines proves sensorials hi ha i quan usar-les, o com el mrqueting sensorial influeix en la nostra vida

Alacant. Divendres, 24 de juliol del 2020

La Universitat dAlacant, a travs de la Seu de Cocentaina, organitza un curs en lnia per al prxim mes de setembre, del 21 al 26, com a part del programa de Cursos dEstiu Rafael Altamira de la UA, amb el ttol Introducci a lanlisi sensorial daliments.

Les persones participants sendinsaran en el mn dels sentits a travs dels aliments. Amb direcci dArantzazu Valds i coordinaci dAna Beltrn, el curs explicar per a qu serveix aquesta cincia, lanlisi sensorial, com funcionen els nostres sentits, com descriure aliments, quines proves sensorials hi ha i quan usar-ne cadascuna; per amb una crrega prctica important perqu lalumnat puga aplicar aquests coneixements en el seu dia a dia, detalla Valds. El curs tamb tractar com el mrqueting sensorial influeix en la nostra vida a travs destmuls sensorials en botigues, publicitat, etc.

Els organitzadors afirmen que en aquest curs no s necessari tenir un tacte excepcional o un olfacte per a trobar tfones noms ganes de treballar, gaudir i deixar-se portar.

Anlisi sensorial daliments

Lanlisi sensorial s lexamen de les propietats organolptiques dun producte realitzable amb els sentits humans. Dit duna altra manera, s lavaluaci de laparena, lolor, laroma, la textura i el sabor dun aliment o matria primera. Aquest tipus danlisi comprn un conjunt de tcniques per a la mesura necessria de les respostes humanes als aliments i minimitza els potencials efectes de desviaci que la identitat de la marca i altres informacions poden fer sobre el judici del consumidor. s a dir, intenta allar les propietats sensorials o organolptiques dels aliments o productes en si mateixos i aporta una informaci molt til per al seu desenvolupament o millora, per a la comunitat cientfica de lrea daliments i per als directius dempreses.

Anteriorment, lanlisi sensorial es considerava com un mtode marginal per a la mesura de la qualitat dels aliments. No obstant aix, el seu desenvolupament histric ha perms que en lactualitat laplicaci daquesta anlisi en la indstria alimentria siga reconeguda com una de les formes ms importants dassegurar lacceptaci del producte per part del consumidor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Vens Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrej del Castell

Concert de Msica Festera de la Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres tpics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votaci del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7 edicin de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferir un concert de Msica Festera el proper diumenge 2 dagost

XLVIII Concert de Msica Festera de la Uni Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.