La Seu Universitària UA de Cocentaina premiada pel Consell Social16-05-2018   |  Visitas:60

La Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social de la Universitat d’Alacant ha guardonat a les seus universitàries per la seua implicació social.
La primera en nàixer com a Seu Universitària va ser la de Cocentaina, que supera ja els 20 anys de camí, i a la qual van seguir moltes altres amb la mateixa intenció: establir una relació bidireccional entre els pobles i la Universitat d’Alacant.
Els premis 2018 del Consell Social es van entregar el 15 de maig en la seu de l’Oficina de Propietat Intel•lectual de la Unió Europea en Alacant. Un total de 21 premis repartits en 11 categories i que en aquesta edició ha volgut reconéixer la tasca social que fan les seus universitàries.
El Consell Social té encomanada la missió d’actuar com a impulsor de la societat en la Universitat, traslladant les expectatives, necessitats i demandes que es produïxen entre la societat i la universitat. Amb aquestos premis es perseguix l’objectiu de reconéixer la implicació dels agents socials amb la Universitat d’Alacant i aquest és el cas de la Seu Universitària de Cocentaina, sempre bolcada amb el poble que l’acull.
L’alcaldessa de Cocentaina i el director de la Seu Universitària van acudir a l’acte per a celebrar el guardó, Mireia Estepa assegurava que «és un orgull que el Consell Social reconega la feina de la Seu Universitària de Cocentaina, una entitat que treballa per apropar el coneixement universitari a la vila comtal i que col•labora estretament amb l’Ajuntament, així com amb moltes activitats que organitzen les entitats del nostre poble. Podem presumir de Seu perquè està implicada amb la societat contestana i perquè porta la imatge del nostre poble en cada curs que organitza i treballa per traslladar les necessitats del nostre territori a la Universitat d’Alacant».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les obres per a la millora de l'accessibilitat del col•legi Real Blanc començaran abans que acabe l’estiu

XL Edició 24 hores 2018 els díes 15 i 16 de juny

El passat 28 de maig va tindrer lloc al Centre Cultural de Cocentaina l’acte de cloenda del taller d’ocupació T´avalem "Descobrint l´entorn”

La Seu de Cocentaina acull el IX Col·loqui d'Història del Pensament Geogràfic

La regidora d’Autonomia Personal portarà l’obra d’accessibilitat del Teular al Plenari Municipal per a la seua aprovació

Gran èxit de les XIII Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants

I Trobada de Convivència Associació Comarcal Somriures

Cocentaina acull una jornada de presentació sobre Hospitalitat Turística.

L'Ajuntament de Cocentaina sol·licita l’ajuda de la Generalitat Valenciana per a millorar l'accessibilitat del Poliesportiu Municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en