La Seu Universitària UA de Cocentaina premiada pel Consell Social


Comparte esta noticia en:

16-05-2018 | Cocentaina   |  Visitas:120

La Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social de la Universitat d’Alacant ha guardonat a les seus universitàries per la seua implicació social.
La primera en nàixer com a Seu Universitària va ser la de Cocentaina, que supera ja els 20 anys de camí, i a la qual van seguir moltes altres amb la mateixa intenció: establir una relació bidireccional entre els pobles i la Universitat d’Alacant.
Els premis 2018 del Consell Social es van entregar el 15 de maig en la seu de l’Oficina de Propietat Intel•lectual de la Unió Europea en Alacant. Un total de 21 premis repartits en 11 categories i que en aquesta edició ha volgut reconéixer la tasca social que fan les seus universitàries.
El Consell Social té encomanada la missió d’actuar com a impulsor de la societat en la Universitat, traslladant les expectatives, necessitats i demandes que es produïxen entre la societat i la universitat. Amb aquestos premis es perseguix l’objectiu de reconéixer la implicació dels agents socials amb la Universitat d’Alacant i aquest és el cas de la Seu Universitària de Cocentaina, sempre bolcada amb el poble que l’acull.
L’alcaldessa de Cocentaina i el director de la Seu Universitària van acudir a l’acte per a celebrar el guardó, Mireia Estepa assegurava que «és un orgull que el Consell Social reconega la feina de la Seu Universitària de Cocentaina, una entitat que treballa per apropar el coneixement universitari a la vila comtal i que col•labora estretament amb l’Ajuntament, així com amb moltes activitats que organitzen les entitats del nostre poble. Podem presumir de Seu perquè està implicada amb la societat contestana i perquè porta la imatge del nostre poble en cada curs que organitza i treballa per traslladar les necessitats del nostre territori a la Universitat d’Alacant».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font

Benestar Social i els centres educatius revisen el protocol de declaració de risc del menor

Celebració de la Festa del 9 d'octubre

Presentació Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018

Jordi Pla, nou portaveu del Col•lectiu 03820 -Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina

El grupo Minerva de la policía local exporta su modelo de atención a la víctima de violencia de género al ayuntamiento de Benissa

Oci gratuït per a persones amb diversitat funcional de la mà de la regidoria d’Autonomia Personal

Cocentaina acoge la firma de un importante convenio entre los colegios de ingenieros agrónomos de Levante y Murcia

Ja pots descarregar-te l'aplicació de la Fira de Tots els Sants de Cocentaina 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en