Canvis mínims pel llarg pont que tenim per davant: l´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 11/10/2017 Nit

12-10-2017   |  Visitas:208

Continuarem patint o disfrutant de les condicions imposades per l’anticicló al menys fins divenres, i amb això no vull dir que arribaran canvis el cap de setmana, al menys canvis importants.

Tant hui com demà tornarem a tindre núvols baixos a la costa en començar i acabar el dia, temperatures fresques de nit i caloroses de dia amb vent fluix del sud-est i una mar molt tranquila.

Pot ser, i filant molt prim, podem anunciar un oratge més variable a partir de divendres de vesprada quan es formen núvols a les muntanyes del nord de la Comunitat, i un descens de les temperatures per al cap de setmana amb valors que tot i quedar encara alts per a estar a l’equador d’octubre baixaran 2-4 graus respecte als d’estos dies.

A més, tant dissabte com diumenge els mapes marquen possibilitat de tronades en punts de l’interior. Dissabte més localitzades al nord, i amb un poc de sort diumenge serien més generals.

Vorem com evoluciona tot i si podem corfimar eixos xicotets canvis del cap de setmana demà i despús-demà.L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 11/10/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

UGT convoca huelga en las autopistas de Abertis durante Semana Santa

Registro evolutivo de la afiliación a la Seguridad Social en Vinalopó-Vega Baja

Valoración de UGT- PV respecto a los datos del paro en el mes de febrero

Programa “Què et contes” con el invitado Pedro Gimeno.

Programa "Día a día" del día 20 de febrero de 2018:- AVECAL presenta la moda a tus pies.-

El 52,33% de la población desempleada en Vinalopó-Vega Baja no cobra ningún tipo de prestación

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en