L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 08/11/1709-11-2017   |  Visitas:261

De la pluja parlem perquè tenim moltes ganes que ploga i perquè sabemm que fa molta falta però si es registra algun ruixat serà esporàdic, molt puntual i només podrà afectar zones molt concretes.

De fet a última hora del dia el cel podrà queddar més cobert al sud de la Comunitat on podria arribar a ploure dèbilment. Les mínimes no han patit canvis o han pujat lleugerament i les màximes seran encara més fresquetes.

Demà dijous haurem de tindre en compte diversos factots: El vent continuarà sent protagonista bufant amb certa gana al nord on a partir de mig matí portarà núvols mitjans i alts. A les capes altes de l’atmosfera es despenjarà un embossament d’aire des del nord-est de la Península que podrà afavorir de vesprada el creixement de núvols a les muntanyes del nord i a la costa del sud, on localment podria registrar-se algun ruixat i fins i tot deixar alguna muntanya del nord un poc blanca.
L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 08/11/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

Lliurats els premis de literatura i dibuix del CVC

Mundomar abre la 1ª escuela medioambiental del verano

Las Sociedades Musicales pasan a la historia y consiguen 13 Guinness en el 50º aniversario de la FSMCV

El pasado fin de semana el equipo Metal Lube Rally Raid, con Pochola Hernández y Jose Augusto González "Capu" lograban una cuarta posición en su categoría en el "III Rally Mar de Olivos" en Jaén.

Comienza la cuenta atrás para que el parque pionero en Europa, en diversión acuática, abra sus puertas en la que será su temporada estrella.

Aqualandia inicia una nueva temporada con una gran acogida por parte de los visitantes

GT-FICA PV lamenta los dos últimos fallecimientos en accidente laboral en la Comunitat Valenciana

El delegado del Gobierno preside la comisión de asistencia en Alicante

Marzà: “Hem quasi triplicat el pressupost per al Circuit Cultural Valencià i s’han duplicat les poblacions que hi participen”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en