L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana , 09/08/17 - Temporal d’estiu

10-08-2017   |  Visitas:199

Com sempre que raonem de l’oratge trobem opinons per tots els gustos: els que s’han quedat esperant la pluja, els que volien més, els que pensen que ha fet massa…tot en funció d’on visques i de les esperances que t’hagueres fet.

Heu de tindre en compte, i ho he comentat en més d’una ocasió, que tot i que tractem d’encertar al màxim le previsions mai acaben cumplint-se al cent per cent. En eixe cas la meteo seria molt avorrida.

Tinc un amic que no es cansa de repetir que ens fata ‘cultura meteorològica’ . Volem que ploga i saber el que plou a la porta de casa sense importar-nos on vivim i davant de quina situació meteorologica ens trobem…en cas contrari no s’han encertat les previsions.

Este és el resum de les precipitacions registrades les últimes 24 hores (encara que al llarg del matí podria registra-se algun litret més al sud de la Comunitat, on més ha plogut).L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 10/08/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

UGT convoca huelga en las autopistas de Abertis durante Semana Santa

Registro evolutivo de la afiliación a la Seguridad Social en Vinalopó-Vega Baja

Valoración de UGT- PV respecto a los datos del paro en el mes de febrero

Programa “Què et contes” con el invitado Pedro Gimeno.

Programa "Día a día" del día 20 de febrero de 2018:- AVECAL presenta la moda a tus pies.-

El 52,33% de la población desempleada en Vinalopó-Vega Baja no cobra ningún tipo de prestación

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en