Minva el vent i pugen les temperatures -L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 10/11/1710-11-2017   |  Visitas:191

Vos he de confesar que no m’agrada gens el temps que estem tenint esta tardor, però menys m’agrada, i fins i tot em preocupa, el que mostren els mapes a mig i a llarg termini.
Fins a migdia de hui encara podrà registrar-se algun ruixat entre les Balears i la Comunitat Valenciana, però serà molt difícil que puguen tocar terra. Notarem un ascens de les temperatures. Han baixat un poc esta nit però pujaran a migdia.

Demà dissabte el vent bufarà de mestral al nord però més aponentat al centre i al sud on les temperatures continuaran pujant. Núvols en vorem ben pocs.

Diumenge serà assolellat i fins i tot calorós a migdia al centre i a la costa on el mercuri dels termòmetres queddarà prop dels 25 graus.

Dilluns baixaran lleugerament les temperatures, sobretot al nord on el mestral arribarà de nou més fresc. Dimarts tampoc cal esperar canvis significatius.

Com podeu comprovar el novembre porta camí d’agreugar el llegat que ens ha deixat el més d’octubre…ja vos he dit a l’nici del post que no m’agrada gens el que diuen els mapes.

Passeu molt bon dia!!oratge_migdia_101117 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

Lliurats els premis de literatura i dibuix del CVC

Mundomar abre la 1ª escuela medioambiental del verano

Las Sociedades Musicales pasan a la historia y consiguen 13 Guinness en el 50º aniversario de la FSMCV

El pasado fin de semana el equipo Metal Lube Rally Raid, con Pochola Hernández y Jose Augusto González "Capu" lograban una cuarta posición en su categoría en el "III Rally Mar de Olivos" en Jaén.

Comienza la cuenta atrás para que el parque pionero en Europa, en diversión acuática, abra sus puertas en la que será su temporada estrella.

Aqualandia inicia una nueva temporada con una gran acogida por parte de los visitantes

GT-FICA PV lamenta los dos últimos fallecimientos en accidente laboral en la Comunitat Valenciana

El delegado del Gobierno preside la comisión de asistencia en Alicante

Marzà: “Hem quasi triplicat el pressupost per al Circuit Cultural Valencià i s’han duplicat les poblacions que hi participen”


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en