Arranquen les festes a Canyada15-07-2017   |  Visitas:1248

Hui arrancava la festa a Canyada a les 13:00 hores amb el res de l'Àngelus, hissada de banderes Nacional, de la Comunitat Valenciana i de la Comunitat Europea, sonant els respectius himnes que estaran a càrrec de la estimada banda de Música " Unió Musical de La Canyada".

Al acabar l'acte, les Reines Major i Infantil donaven l'ordre peque començara la Mascletà i com a colofó, la Unió Musical de La Canyada portava a terme l'emotiu acte de l'arranc.

A les 18:30 des dels jardins municipals, donava començament la Gran Desfilada de Carrosses a càrrec de les diferents penyes.

A les 22:30 Baixada de la nostra patrona, la mare de Déu del Carme, des de l'ermita fins a l'església parroquial. Durant el trajecte s'encendran les tradicionals fogueres. Conclòs l'acte, rebrem a la nostra Patrona amb l'Himne a la Verge.Res de l'Àngelus, Hissada de banderes, Mascletà i Arranc de Festa, Canyada, 14/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Canyada

Arranquen les Festes a La Canyada: Res Àngelus, l´acte de l´Arranc , Entrada i baixada de la Patrona

Entrevista a les Reines de Festes 2018, regidor de Festes i regidora de Cultura

Oro del Vinalopó, de la Almazara San Cristóbal de Canyada, primer premio en la categoría aceites ecológicos en el Concurso Ciudad de Utiel

Benedicció de vehicles i Processó amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol

Santa Missa i Ofrena de Flors a la Patrona, Verge del Carmen 15/07/2018

Retreta festera a Canyada


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en