Castalla posa en marxa el Pla de Contingncia enfront de la Covid-19 per a ls del poliesportiu


  17-09-2020 | Castalla   |  Visitas:294
Actualitat

CastallaLa Regidoria dEsports sha reunit amb tots els clubs i escoles esportives
per a explicar-los el funcionament de cara al nou curs

Castalla, 16 de setembre de 2020
LAjuntament de Castalla ha elaborat un Pla de Contingncia enfront de la Covid-19 per a ls del poliesportiu, dirigit als usuaris, les escoles, els clubs esportius i els centres educatius que fan s de les installacions municipals. Com ha explicat lalcalde de la localitat, Antonio Bernabeu, el nostre objectiu s proporcionar les condicions perqu la prctica esportiva es puga dur a terme amb el mxim grau de normalitat i amb les mnimes possibilitats de contagi.

La Regidoria dEsports sha reunit durant les ltimes setmanes amb totes les escoles esportives i clubs castelluts per a explicar-los els detalls daquest pla, de cara a linici del curs esportiu 2020- 2021. El conjunt de normes a seguir es basa, amb carcter general, en un augment de les mesures dhigiene i desinfecci; lequipament de les installacions i els llocs de treball amb ms papereres, separadors, pantalles protectores i dispensadors de gel hidroalcohlic; la reducci de laforament i un pla dentrades i eixides de les installacions. A ms, cada associaci esportiva
elaborar un registre diari, especificant horari, entrenadors i usuaris presents a cada sessi dentrenament i partit per a poder rastrejar els contactes en cas dun possible contagi per coronavirus.

El regidor dEsports, Romn Sez, ha destacat la importncia de seguir amb les normes
establertes per lajuntament i les autoritats sanitries per a poder gaudir de la prctica esportiva.

Aspectes com lordre, la puntualitat i la higiene dels usuaris sn fonamentals perqu tota la gent de Castalla que practica esport puga fer-ho de forma segura a les nostres installacions municipals, ha assegurat Sez. Ledil ha incidit especialment en el paper dels ms xicotets, els xiquets i xiquetes de les escoles han de fer cas de les indicacions dels seus monitors i entrenadors.

Amb aquest nou full de ruta, els integrants dels clubs que vagen a entrenar al poliesportiu han de seguir uns passos molt definits, amb algunes diferncies entre associacions i esports. Cada grup haur dentrar junt, b per lespai de les caravanes (on cada associaci tindr un espai reservat) o b per la porta principal, per a complir amb el sistema daccs i evitar lacumulaci de persones. Els tcnics del poliesportiu prendran la temperatura a cada esportista abans de comenar. Aix mateix, els vestuaris romandran tancats durant els entrenaments i nicament sobriran amb sollicitud prvia. Les dutxes estaran tancades. Per la seua part, els usuaris que vagen a exercitar-se a ttol individual hauran de sollicitar la cita prvia i seguir amb les indicacions pertinents.

El regidor dEsports, Romn Sez, ha assenyalat que amb el Pla de Contingncia hem assentat les bases perqu els i les esportistes del nostre poble poden entregar de forma segura. Confiem en reduir al mxim el risc de contagi i que els usuaris facen un s responsable de les installacions, dacord amb les normes que hem redactat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Com afecta la pendmia al comer?

Laura Beneito hace su debut en "Lo que Sabemos"

Castalla celebra el 9 doctubre amb un programa dactivitats telemtiques dirigit als ms xicotets

Castalla reparteix 4.000 euros entre els esportistes delit locals per a ajudar-los a les seues disciplines

La Policia Local de Castalla confisca una plantaci de marihuana en collaboraci amb la Gurdia Civil


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.