Castalla reparteix 4.000 euros entre els esportistes d’elit locals per a ajudar-los a les seues disciplines


  19-10-2020 | Castalla   |  Visitas:188
Actualitat

Castalla

L’Ajuntament de Castalla repartirà 4.000 euros entre els esportistes d’elit locals per a donar-los suport en l’exercici de les seues activitats durant l’any 2020. D’aquesta dotació, cada persona podrà optar a un màxim de 800 euros. Les beques acadèmic- esportives estan dirigides a col•laborar amb les despeses de formació i preparació esportiva que exigeix l’esport d’elit amb l’objectiu que els atletes aconseguisquen un nivell més alt de perfeccionament a les seues respectives disciplines. En aquest sentit, és significativa l’aposta de la Regidoria d’Esports per aquesta partida, que ha doblat la seua quantia, situada anys enrere en 2.000 euros.


El regidor d’Esports, Román Sáez, ha afirmat “la voluntat de l’equip de govern de promoure i donar suport als nostres esportistes per a fomentar l’esport de competició com a factor d’impuls per a millorar la societat”. Sáez ha afegit que “l’objectiu d’aquestes ajudes és crear les condicions perquè els i les atletes castelluts puguen millorar el seu rendiment”.


Per a beneficiar-se d’aquesta ajuda, els esportistes de Castalla hauran de complir amb una sèrie de condicions. En primer lloc, hauran de ser naturals de Castalla o haver residit a la localitat durant, almenys, els últims quatre anys. A més, hauran d’estar en possessió de la llicència federativa en vigor de la modalitat esportiva corresponent i estar competint en campionats estatals, autonòmics o provincials. En tercer lloc, s’hauran de sotmetre a les actuacions de comprovació corresponent per part de l’Ajuntament i realitzar la justificació econòmica pertinent. Per últim, hauran de ser considerats com esportistes d’elit a la Comunitat Valenciana en el llistat relatiu als resultats esportius de l’any 2019 publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).


El responsable d’Esports també ha volgut reforçar aquesta decisió i ha declarat que “els esportistes d’elit són autèntics referents i models a seguir per a la joventut del nostre poble, per això hem de cuidar-los i treballar perquè puguen entrenar en les millors condicions possibles”.


Els usuaris interessats a sol•licitar la beca acadèmic-esportiva tenen un termini de presentació de vint dies hàbils, després de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província. Això és, fins a l’11 de novembre.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

L'Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla celebra la seua festivitat

Castalla adquireix una furgoneta pel transport en l’àmbit social i educatiu per 37.980 euros


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.