LAjuntament de Castalla aprova els trmits per a la construcci de la nova depuradora


  04-06-2020 | Castalla   |  Visitas:448
Actualitat

Castalla


El collector de sanejament i EDAR, demandat durant anys pels vens de Castalla Internacional, tindr un cost de 411.040 euros

Castalla, 4 de juny de 2020
LAjuntament de Castalla ha aprovat el projecte per a la construcci de una nova
depuradora, que donar servei a la urbanitzaci de Castalla Internacional, per un import
de 411.04017 euros. Axi permet que el Consistori puga iniciar amb la licitaci de les
obres de la que s una una demanda histrica dels vens de la zona.La nova infraestructura dotar a ms als vens daquesta urbanitzaci amb uns equipaments que
necessita. LAlcalde de la ciutat, Antonio Bernabeu, ha manifestat que lequip de govern ha lluitat per arribar a aquest punt des de lany 2015, quan vam comenar a tramitar tots els documents necessaris per a poder construir la depuradora.

A lltim plenari municipal, celebrat el 27 de maig, es van aprovar tres punts clau perqu el projecte es convertisca en realitat. Per un costat, es va capacitar a lAjuntament com a agent urbanitzador, per altre, es va donar llum verda a la nova soluci tcnica que passa dampliar la depuradora existent a construir una nova- i, per ltim, laprovaci del projecte del collector de sanejament i EDAR. El Consistori ha pres la decisi dutilitzar 853.121,10 euros de laval per a afrontar les tres infraestructures pendents que necessita la segona fase de Castalla Internacional, a s: la construcci de la nova depuradora, lhabilitaci de les zones verdes i la ltima capa de rodadura dels carrers.

Tan bon punt shagen complit aquests passos, lAjuntament podr recepcionar la Segona Fase de Castalla Internacional, i els vens de la zona obtenir les llicncies de primera ocupaci que les capacita per a contractar llum i aigua als seus habitatges. La regidora dUrbanisme, Raquel Guill, destaca la importncia del projecte perqu amb aquestes infraestructures la gent que viu a Castalla Internacional tindr les mateixes condicions que la resta de vens de Castalla. A ms, segueix la responsable dUrbanisme, la depuradora actual t uns costs de manteniment molt elevats.

El procs sha allargat durant quatre anys perqu per a impulsar el projecte de la depuradora sha hagut de modificar el Pla General i redactar un Pla Especial. Els terrenys originals estaven qualificats despecial protecci agrcola i ara estan dins de la xarxa primria dequipament dotacional amb s dinfraestructures i serveis urbans.

Entre el 2015 i el 2018, gran quantitat de trmits shan referit a les administracions
competents fins que ha arribat a laprovaci definitiva. Ara, desprs que Conselleria haja qualificat el projecte com dutilitat pblica, lAjuntament de Castalla t llum verda per a ocupar el terreny i comenar a construir la depuradora.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Comunicado oficial del Ayuntamiento de Castalla en relacin con los positivos de coronavirus en nuestra ciudad

Castalla finalitza les obres del CEIP Rico Sapena per valor de 786.821 euros dins del Pla Edificant


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.