La Policia Local de Castalla inicia una campanya per a reforar la seguretat viria al municipi


  10-09-2020 | Castalla   |  Visitas:178
Actualitat

Castalla

Els controls comencen el dia 14 de setembre i amb les dades recollides es redactar un informe per a proposar mesures de pacificaci del trnsit

Castalla, 8 de setembre de 2020
La Policia Local de Castalla dur a terme una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjanant un radar mbil durant el mes de setembre. Lobjectiu principal daquesta campanya s fer un estudi de la velocitat de circulaci dels vehicles dins del municipi amb la finalitat de millorar la seguretat viria de la ciutat. El programa, que siniciar el dilluns 14 de setembre, t una duraci prevista duna setmana.

El radar mbil sinstallar a diferents emplaaments de la localitat. Concretament, shan seleccionat un total d11 vials de la ciutat en el marc daquest dispositiu. Com explica lIntendent en Cap de la Policia Local de Castalla, Juan Carlos Mota, els criteris per a decidir aquestes ubicacions combinen tres mbits: les dades derivades de les anlisis de la sinistralitat a Castalla, la detecci dexcs de velocitat per part de la Policia Local i les demandes venals. A ms, lIntendent en Cap assegura que el cos de policia t capacitat per a adaptar el pla i modificar els controls dacord amb les caracterstiques del trnsit rodat a la localitat.

Des de la Policia Local es recorda la importncia de respectar els lmits de velocitat establerts i la necessitat dadaptar la conducci a les condicions de seguretat de la via per la qual se circula en cada cas. Els controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa al municipi.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetr analitzar i proposar altres mesures complementries de pacificaci del trnsit. Lestudi permetr conixer alguns aspectes a tenir en compte com la relaci de sinistralitat al nucli urb o la velocitat de circulaci per les principals vies de Castalla.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Com afecta la pendmia al comer?

Laura Beneito hace su debut en "Lo que Sabemos"

Castalla celebra el 9 doctubre amb un programa dactivitats telemtiques dirigit als ms xicotets

Castalla reparteix 4.000 euros entre els esportistes delit locals per a ajudar-los a les seues disciplines

La Policia Local de Castalla confisca una plantaci de marihuana en collaboraci amb la Gurdia Civil


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.