1355 alumnes inicien el curs a Cocentaina


  09-09-2019 | Cocentaina   |  Visitas:351
Actualitat

Cocentaina1355 xiquets i xiquetes tornen als centres educatius contestans per a seguir amb la seua formació, un curs que es preveu molt intens, replet de moments d’aprenentatge, de nous models d’ensenyament, de tallers en col•laboració amb l’Ajuntament de Cocentaina i d’algunes millores en infraestructures de la mà del Pla Edificant.

Un total de 248 alumnes en els cursos d’Infantil, 606 en Primària i 501 entre Secundària, Batxillerat i cicles formatius, és a dir, més d’un 12% de la població de Cocentaina inicia el curs aquest mateix dilluns.

La regidora d’Educació, Mireia Estepa, motiva a l’inici de curs amb aquestes paraules: «espere que tot l’alumnat tinga curs fantàstic on puguen desenvolupar-se com a persones i aconseguir els objectius que els apropen a allò que volen ser en un futur. Als i les docents els desitge 9 mesos plens d’aprenentatges de la mà del seu alumnat, i que gaudisquen de l’experiència de fer que altres personetes cresquen en tots els sentits».

També s’incorporaran a les classes els més menuts del poble que acudiran a l’escola infantil municipal Sant Hipòlit que aquest curs comptarà amb un aula per a xiquetes i xiquets d’1 a 2 anys i dos aules per als d’un any més, recordar que la Generalitat és fa càrrec del cost de l’educació de l’alumnat de 2 a 3 anys, per aquest motiu, l’educació és gratuïta a l’escola municipal.

A punt d’iniciar les seues classes i tallers també es troba l’escola d’adults Beniassent que tornarà a veure les seues aules repletes.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Comença la Fira de Tots Sants 2019

Ximo Puig: "L'obligació de les institucions és col·laborar a bé major que és la convivència

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Grup de Danses de Cocentaina participarĂ  a la Fira de Tots Sants

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Cor de Cambra ens obri les portes per a parlar de la importància del Cant Coral i conèixer com treballen des de Cocentaina

El Cor de Cambra Discantus participarĂ  a la Fira de Tots Sants

La Fira d’atraccions de Cocentaina més inclusiva que mai

Els artistes locals estaran presents a la Fira de Tots Sants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.