Cocentaina neta depén de tots i totes


  01-06-2020 | Cocentaina   |  Visitas:151
Actualitat

Cocentaina


Des de la Regidoria de Neteja Viària i Residus Urbans, els informem que l’ecoparc de Cocentaina està en funcionament des de fa setmanes en el seu horari habitual, servei que és d'ÚS EXCLUSIU per al veïnat del municipi. Així doncs, el servei de recollida d'estris a domicili, més coneguts com «trastos», és totalment gratuït, i es realitza dimecres i dissabte amb cita prèvia al telèfon 965335204. Un servei que recull mobles, electrodomèstics o altres deixalles grans a la porta de ta casa.

Recordem que qualsevol conducta inadequada està contemplada en l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana, en la qual s'especifica que, en cas de no depositar els residus en els contenidors adequats o deixar-los en el sòl, la sanció pot ser de fins a 750€ i, en el cas de depositar estris, mobles o enderrocs, la multa podria arribar als 1500€. Aquests comportaments incívics van en detriment del servei de neteja i recollida, ja que el personal que ha de realitzar-lo ha de deixar de banda les tasques de neteja del poble per encarregar-se d’aquesta recollida incontrolada.

La regidoria també vol recordar que l’horari actual per a tirar la brossa orgànica als contenidors és a partir de les 20h i que quan es deixa abans l’únic que s’aconseguix és fer que les persones que viuen prop dels contenidors hagen de suportar l’olor de la brossa d’altres.

Recordem que les zones de Santa Bàrbara i Sant Cristòfol disposen de papereres i contenidors per no embrutar la nostra natura i el medi on viuen molts animalets, i es facilitarà que altres persones gaudisquen d’ells en unes bones condicions.
Tanmateix, s’agraix la col•laboració de la ciutadania que quan observa aquest tipus de comportaments irrespectuosos i il•legals avisen a l’Ajuntament i a la Policia Local. També s’agraix que quan troben alguna incidència en la prestació del servei es dirigisquen a la regidora de l’àrea, Paqui Ruiz, per transmetre-li el problema a resoldre, perquè mantindre Cocentaina neta és cosa de tots i totes.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Fira de Cocentaina busca formats alternatius a la celebració tradicional

Parlem amb Ivan Jover, Regidor de Turisme, Cultura i Patrimoni de Cocentaina

Tornen les visites guiades a Cocentaina

La regidora d’Educació convoca als tècnics del projecte del Bosco i als portaveus polítics

L’Ajuntament de Cocentaina reclama igualtat de tracte de l’àrea de Salut d’Alcoi cap a la seua Policia Local

La Casa de la Joventut reprén l´atenció presencial i l´organització d´activitats per als joves

Cocentaina renova el seu portal turístic en Internet i estrena xarxes socials

Cocentaina reprén el procés del Pressupost Participatiu 2020

Augmenta la recollida selectiva de RSU en 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.