Comunicaci contagi COVID-19 dun treballador municipal


  01-08-2020 | Cocentaina   |  Visitas:69
CORONAVIRUS

Cocentaina


Un treballador de la Policia Local daquest Ajuntament ha estat contagiat per la COVID-19, el contagi NO sha produt durant les seues hores de treball sin, presumptament, en lmbit de la seua vida privada. La comunicaci del cas es va produir la nit del 31 de juliol i Sanitat Pblica ha activat el protocol de seguretat durant el mat del davui.

En aquets moments sestan realitzant les proves diagnstiques al departament de la Policia Local de Cocentaina qui entre hui i el 3 dagost de 2020, ser ats per Salut Pblica. En aquests moments la mitat, aproximadament, daquesta policia ja t les proves realitzades i est a lespera dels resultats. Per aquest motiu el ret policial queda tancat fins al 4 dagost de 2020 i la protecci de Cocentaina la dur a terme la Gurdia Civil.

Sanitat Pblica considera que sols sn susceptibles de fer-se les proves i estar allades durant 14 dies les persones que han estat en contacte directe, que descriu com: estar a menys de 2m de la persona contagiada, romandre ms de 15 minuts amb ell i no dur la mascareta. La resta de departaments municipals NO han tingut contacte directe i, per tant, Salut Pblica no cobrir les proves, ho far lAjuntament de Cocentaina en els casos que sestimen convenients. Si no ens posem en contacte amb vosaltres s perqu el treballador contagiat no vos ha assenyalat com a persones amb les quals haja coincidit en una situaci de possible risc.

PER FAVOR, per tal dactivar el protocol de seguretat amb ms rapidesa vos recordem que s RESPONSABILITAT INDIVIDUAL que aviseu al tcnic de personal quan mostreu smptomes i que les mesures de prevenci contra la COVID-19 cal mantindre-les en la nostra vida privada.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Vens Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrej del Castell

Concert de Msica Festera de la Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Resultat de la votaci del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

Coneixem les menjars festeres tpics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

La Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferir un concert de Msica Festera el proper diumenge 2 dagost

XLVIII Concert de Msica Festera de la Uni Musical Contestana

Totes les proves donen negatiu en COVID-19


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.