El repte del reciclatge aparca a Cocentaina


  14-10-2020 | Cocentaina   |  Visitas:159
Actualitat

Cocentaina


Durant el matí del dijous, la furgoneta i la carpa del repte d'Ecoembes han visitat la nostra localitat. Aquesta iniciativa posada en marxa per Ecoembes, el consorci Terra i la conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, està enfocada a conscienciar a la població per a poder incrementar els resultats de reciclatge d'envasos ( briks, llandes, etc) en el contenidor groc i conscienciar a la ciutadania de la importància de la cura del medi ambient.

La població de Cocentaina ha pogut participar en les diferents activitats lúdiques i educatives incloses en el «repte del reciclatge» , en l'espai destinat en els voltants del Mercat Municipal, més concretament al Carrer sant Francesc. Allí l'equip d’animació i formació, ha interactuat amb els vianants proposant jocs, regals i consells per a reciclar millor.

A més alumnes de 4t d'ESO de l'IES Pare Arques han pogut gaudir de xarrades lúdic-formatives sobre la importància de realitzar correctament el reciclatge.
Les Regidores de Neteja Viària i RSU de Cocentaina, Paqui Ruiz i la de Medi Ambient Eugenia Miguel, han sigut les encarregades de rebre a l'equip del repte.

Paqui Ruiz ens recorda que el pròxim dia 22 tornarà a visitar-nos aquest repte, així com que es tracta de reciclar correctament, no d'augmentar el consum de productes envasats, si no de depositar-los correctament en el contenidor que correspon a cada residu. És una competició contra el nostre propi municipi, en la qual en cas d'aconseguir els objectius que s'especifiquen el les bases, podríem beneficiar a la Associació ASPROMIN.
Aprofita per a agrair a la població l'acolliment i la participació que ha sigut major de l'esperat, sempre observant les mesures sanitàries.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les coquetes fregides de Ferran Albors

Parlem de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la regidora Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Coneixem les últimes novetats de la plataforma contra la benzinera de Cocentaina

Un oli produït a Balones guanya el I AOVE FÒRUM Internacional Fira de Cocentaina 2020

Assemblea anual del PROJECTE SOMRIURES, el punt de partida decisiu per aconseguir un Centre de Dia a Benimarfull

Parlem de la Fira de Cocentaina amb la seua regidora, Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Cocentaina contracta a quatre aturats a través del programa EMCORP (AVALEM EXPERIÈNCIA)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.