Es presenta el cronograma del Pressupost Participatiu 2021 a Cocentaina


  11-01-2021 | Cocentaina   |  Visitas:419
Actualitat

Cocentaina

L’últim dia per a presentar les propostes serà l’1 de febrer.

L’Ajuntament de Cocentaina acaba de posar en marxa el procés per a presentar els diferents pressupostos participatius que es votaran i s’executaran en aquest 2021.
El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i de gestió municipal a través d’un procés democràtic en el qual la ciutadania decideix de manera directa a què es destina una part del pressupost municipal. La participació en el procés està oberta a totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Cocentaina.

En 2021 el període per a presentar les propostes va des del dia 18 de gener fins al dia 1 de febrer a les 23:59 h. La presentació de propostes es pot fer per dues vies: de manera presencial, al Servei d’Informació a la Ciutadania (SIC), ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament, a través d’una instància general en paper; o bé telemàticament, opció més recomanable a causa de la situació sanitària actual, mitjançant la Seu Electrònica en cocentaina.sedeelectronica.es.

Una vegada tancat el termini per a presentar les propostes, passaran a la fase d’estudi de la viabilitat per part del personal tècnic municipal, que ha d’emetre els informes abans del 12 de març, moment en què es faran públiques les propostes a fi que la gent les conega i les valore, ja que la votació està previst que tinga lloc la setmana del 12 al 18 d’abril, votació que, igual que en 2020, tornarà a ser únicament per Internet, és a dir, online.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, subratlla la importància que té presentar propostes, que és la primera fase del procés que comença tot just aquest mes de gener, com també el fet d’assegurar-se que seran propostes viables; per això, recomana a totes les persones que en vulguen presentar que s’assessoren prèviament, mitjançant el telèfon, amb cada tècnic o tècnica municipal de l’àrea que corresponga.
Més informació en la web https://www.cocentainaparticipa.com/ca/

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Els llibres de Corts de Justícia del segle XIII apleguen restaurats a l’Arxiu Municipal de Cocentaina

Actuacions de manteniment i millora del pavelló cobert del poliesportiu de Cocentaina i pista exterior de patinatge

L’ajuntament de Cocentaina inicia les obres per al monument a la Mare de Déu del Miracle

Els Reis d'Orient recorreran la Vila Comtal seguint un recorregut específic

Il•luminació a la passarel•la

Coneixem l'actualitat sanitaria i local de Cocentaina

Col•lectiu-Compromís planteja al plenari l’adopció d’un confinament i mesures més contundents per fer front a la Covid-19

Condicionament de la rotonda de Sant Cristòfol i millores en enllumenat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.