Es signa el contracte de redacci del projecte dunificaci del Bosco


  09-05-2019 | Cocentaina   |  Visitas:273
Poltica

Cocentaina

Ara comena el termini acordat amb Generalitat perqu el nou centre siga una realitat en uns pocs anys desprs de 30 anys de reivindicacions. A partir del 3 de maig lempresa adjudicatria de la redacci del projecte t un mes per a presentar un avantprojecte, una espcie desborrany descola, que haur de comptar amb el vistiplau de loficina tcnica de lAjuntament de Cocentaina. Passat aquest termini lempresa disposar de 5 mesos per a realitzar el projecte bsic i dexecuci del nou Bosco que, posteriorment i durant 3 mesos, ser revisat per una empresa externa.
Lempresa encarregada ja va tindre una reuni amb el Consell Escolar del Bosco per mostrar-los una idea prvia del futur centre educatiu i recollir totes les idees de la comunitat educativa. Tanmateix, lalcaldessa del municipi, Mireia Estepa, repetir aquesta reuni amb els partits de loposici per fer-los partcips de lavantprojecte i que puguen fer les seues propostes: aquest s un projecte que implica a tot el poble i volem que tots els sentirs i idees, tcnicament possibles, estiguen contemplades perqu siga un projecte consensuat. Per descomptat, lopini que ms pes tindr ser la dels protagonistes: alumnat, mestres i famlies.
Lequip de govern socialista es mostrava entusiasmat amb linici del contracte perqu ara s que el motor sha posat en marxa i la unificaci no la parar ning. Ha costat 30 anys i la falta de suport de PP i Comproms, per amb la fora de lescola este projecte ser una realitat.
Per la seua banda, lAjuntament de Cocentaina est a punt de finalitzar les obres en lalberg municipal per a reconvertir-lo en un aulari on lalumnat romandr mentre duren les obres del futur Bosco.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Fira de Cocentaina busca formats alternatius a la celebraci tradicional

Parlem amb Ivan Jover, Regidor de Turisme, Cultura i Patrimoni de Cocentaina

Tornen les visites guiades a Cocentaina

La regidora dEducaci convoca als tcnics del projecte del Bosco i als portaveus poltics

La Casa de la Joventut reprn latenci presencial i lorganitzaci dactivitats per als joves

Cocentaina renova el seu portal turstic en Internet i estrena xarxes socials

Cocentaina reprn el procs del Pressupost Participatiu 2020

Augmenta la recollida selectiva de RSU en 2019

El IVCR+i restaura Santa Clara y la expulsin de los sarracenos del pintor Paolo de Matteis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.