Inici dels programes EMCUJU i EMPUJU a l'Ajuntament de Cocentaina


  13-11-2019 | Cocentaina   |  Visitas:208
Actualitat

CocentainaL'Alcaldessa Mireia Estepa i regidor d'Ocupació Antonio Hernández han rebut en el Saló de Plens als joves que treballaran durant un any en les dependències municipals.


La contractació ha sigut possible gràcies a dues subvencions del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) que l'Ajuntament ha rebut recentment amb la finalitat d'incentivar la contractació de joves en entitats locals. Aquesta ajuda es destina a persones entre els 16 i 30 anys que estiguen en situació de desocupació i que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil a la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, el Consistori Contestà ha rebut 127.323,91€ euros per a impulsar els programes EMCUJU, que persegueix la inserció laboral de joves qualificats, i EMPUJU, que incentiva la contractació per als quals no posseeixen qualificació professional, sufragats en gran part pel Fons Social Europeu. Concretament, 42.691,32€ euros es destinaran al programa EMCUJU i 84.632,59€ al EMPUJU.

Els 6 treballadors, que gaudiran d'aquesta subvenció durant un any, s'han distribuït en les àrees de Benestar Social, Sic, Poliesportiu, Escoleta, Turisme i Biblioteca.

Així mateix, s'ha donat inici al programa d'iniciativa social en col•laboració amb les Corporacions Locals –EMCORP 2019-, contractant a un treballador per a l'àrea de Jardins, amb una duració de set mesos, programa que ha obtingut una subvenció de 16.126,95€.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Fira de Cocentaina busca formats alternatius a la celebració tradicional

L’Ajuntament de Cocentaina reclama igualtat de tracte de l’àrea de Salut d’Alcoi cap a la seua Policia Local

La regidora d’Educació convoca als tècnics del projecte del Bosco i als portaveus polítics

L’ajuntament de Cocentaina repartix més de 15.000 mascaretes gratuïtes

La Casa de la Joventut reprén l´atenció presencial i l´organització d´activitats per als joves

Cocentaina renova el seu portal turístic en Internet i estrena xarxes socials

El mercat de roba i calçat a Cocentaina

Augmenta la recollida selectiva de RSU en 2019

Cocentaina reprén el procés del Pressupost Participatiu 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.