L´Ajuntament de Cocentaina licita les obres de millora del Polígon de l´Alcúdia


  06-09-2019 | Cocentaina   |  Visitas:491
Actualitat

CocentainaL’Ajuntament de Cocentaina licita les obres de millora del polígon de l’Alcúdia procedent de les ajudes de l’IVACE per a la millora dels polígons.
En aquest cas l’ajuda concedida ascendeix a 118,960,15€, en el que el 60% està finançat per L’IVACE i la resta per l’Ajuntament de la Vila Comtal.

Dintre d’aquest projecte es contempla el canvi i substitució del tendal elèctric, millora en el paviment i millora de la senyalització a tot el polígon, així com la renovació dels sistemes contra incendis. Totes aquestes accions es duran a terme al polígon industrial de l’Alcúdia.

La Regidora D’obres i serveis i Indústria de l’Ajuntament de Cocentaina Mariona Carbonell “explica que totes aquestes ajudes són molt bones per a la indústria en general i els seus polígons i sobretot per a Cocentaina pel gran potencial industrial que té actualment, i de tota l’activitat econòmica que generen a la localitat.”

Carbonell també recalca que a 2017 va ser beneficiaris d’aquest tipus d’ajudes i que en aquella ocasió es va actuar en la resta de polígons de la localitat. Des de la Regidoria continuen treballant amb el seu pla de treball per a la modernització, renovació i millora dels polígons contestans.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Comença la Fira de Tots Sants 2019

Ximo Puig: "L'obligació de les institucions és col·laborar a bé major que és la convivència

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Grup de Danses de Cocentaina participarà a la Fira de Tots Sants

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Cor de Cambra ens obri les portes per a parlar de la importància del Cant Coral i conèixer com treballen des de Cocentaina

El Cor de Cambra Discantus participarà a la Fira de Tots Sants

La Fira d’atraccions de Cocentaina més inclusiva que mai

Els artistes locals estaran presents a la Fira de Tots Sants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.