LAjuntament de Cocentaina i la Coordinadora pel Valenci signen un nou conveni de collaboraci


  15-10-2020 | Cocentaina   |  Visitas:145
Actualitat

Cocentaina

Des de lany 2010, les dues institucions renoven cada any el seu acord de recolzar el valenci

Un any ms, lAjuntament de Cocentaina, a travs de lAgncia AVIVA, que depn de la Regidoria de Promoci del Valenci, i la Coordinadora de lAlcoi i el Comtat pel Valenci, han tornat a signar un nou conveni en lannex del qual sexpliciten els projectes i les activitats que shan dut i es duran a terme en aquest atpic any 2020, marcat per una pandmia que tamb ha afectat les accions de potenciaci dactivitats en valenci.

No obstant aix, durant el confinament que va tindre lloc desprs de la declaraci de lestat dalarma, encara es va poder coordinar i gestionar el rodatge de dos vdeos a Cocentaina dins de la srie titulada Parapandmics, a crrec de lempresa danimaci sociocultural Sir Agncia, activitat que estava prevista dins del conveni que ara sha signat.

Aix mateix, i encara que malauradament les Trobades a la nostra comarca es van haver dajornar, es va collaborar en el Premi Sambori, el qual s que sha pogut dur a terme i hi ha hagut un bon grapat de guanyadors i guanyadores de Cocentaina en tots els nivells.

El regidor de Promoci Lingstica, Ivn Jover, ha declarat que: seguim treballant en diferents mbits, perqu Cocentaina s un poble que estima la nostra llengua i lobligaci de ladministraci s enriquir-la i normalitzar-la. Aix mateix, ha donat a conixer algunes de les activitats que es tenen previst portar a terme dac a final dany, com s, per exemple, la lectura collectiva del Tirant, espectacles danimaci per als ms menuts i, per descomptat, lHome de les Orelles, que es celebrar de nou lltim dia de lany, per que tindr alguna novetat a causa de lespecial situaci sanitria daquest any 2020.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les coquetes fregides de Ferran Albors

Parlem de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la regidora Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Coneixem les ltimes novetats de la plataforma contra la benzinera de Cocentaina

Un oli produt a Balones guanya el I AOVE FRUM Internacional Fira de Cocentaina 2020

Assemblea anual del PROJECTE SOMRIURES, el punt de partida decisiu per aconseguir un Centre de Dia a Benimarfull

Parlem de la Fira de Cocentaina amb la seua regidora, Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Cocentaina contracta a quatre aturats a travs del programa EMCORP (AVALEM EXPERINCIA)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.