Lajuntament de Cocentaina inicia les obres per al monument a la Mare de Du del Miracle


  22-12-2020 | Cocentaina   |  Visitas:94
Societat

Cocentaina

Pocs dies abans de finalitzar lany 2020 shan iniciat les obres dadequaci per poder ubicar el monument a la Mare de Du del Miracle a la plaa Cardenal Ferris (plaa de lesglsia de Santa Maria).

Aquesta remodelaci de la part central de la plaa consistir en l'eliminaci de lactual assortidor i en la construcci duna plataforma pavimentada amb gespa artificial i perimetrada amb cantells que donar suport al monument per tal de commemorar el V Centenari del Miracle de les Llgrimes.

Amb un pressupost de 10.000  lajuntament contest correr amb la despesa de ladequaci de la plataforma que finalitzar amb la collocaci del monument a la Mare de Du escollit per la Comissi del V Centenari, qui ha dedicat molt de temps i esfor a aquesta proposta. El monument tamb compta amb la subvenci de lajuntament que per a 2019 va pressupostar 60.000 per als actes i activitats programades per dita comissi, i que en 2020 destina 40.000 per a subvencionar la finalitzaci de lany sant de la patrona. A ms daquests 100.000 subvencionats a la Comissi del V Centenari de la Mare de Du del Miracle, lajuntament de Cocentaina sha fet crrec daltres despeses com aquesta obra (10.000), el trasllat i assegurana per a la restauraci del Paolo di Mattei (1.500), la seguretat i tall de carrers per a la romeria de la Mareta per tot el terme (ms de 8.000), lloguer de pantalla per a la retransmissi de la missa de lany sant (1.000), etc. Un suport ferm de la corporaci a tots els actes de la patrona de la localitat que culminar amb la collocaci del monument a la Mare de Du del Miracle, les obres del qual acabaran a principis de 2021.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Els llibres de Corts de Justcia del segle XIII apleguen restaurats a lArxiu Municipal de Cocentaina

Actuacions de manteniment i millora del pavell cobert del poliesportiu de Cocentaina i pista exterior de patinatge

La Covid-19 obliga al Frum per la Memria Histrica i Democrtica a Cocentaina a adaptar-se a les circumstncies sanitries

Cocentaina celebra la sessi ordinria del Ple de desembre 2020

Lajuntament de Cocentaina inicia les obres per al monument a la Mare de Du del Miracle

Els Reis d'Orient recorreran la Vila Comtal seguint un recorregut especfic

Illuminaci a la passarella

La Slvia, les seues propietats i usos amb Ferran Albors

Condicionament de la rotonda de Sant Cristfol i millores en enllumenat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.