L’ajuntament de Cocentaina opté 3.400.000€ de superàvit dels comptes de 2018


  13-09-2019 | Cocentaina   |  Visitas:420
Actualitat

Cocentaina

El consistori contestà ha tancat l’exercici econòmic de 2018 amb xifres positives per a les arques municipals, fet que ve desenvolupant-se durant els darrers anys. El romanent de tresoreria acumulat ascendeix aproximadament a 3.400.000€ de superàvit, complint amb l’estabilitat pressupuetària i la regla de la despesa.

Aprofitant aquest superàvit acumulat, l'equip de govern ja treballa en una sèrie de propostes i millores per poder efectuar-les pròximament, si així ho consideren la resta de grups polítics. La regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell, feia extensiva ahir als grups polítics de l’oposició la possibilitat de planetjar propostes per a ser consensuades entre tots i totes. Carbonell comenta que «estem satisfets pels resultats positius de l’exercici econòmic» i recorda que l’anterior regidor d’Hisenda «ha treballat de valent durant el primer trimestre de l’any per a obtindre aquests resultats». La regidora explica que aquest any hem hagut d’esperar un parell de mesos més per conéixer el romanent ja que l’ajuntament es va quedar sense interventora i fins el 9 de setembre no es va incorporar el nou.

Des del govern apunten que és important saber que el romanent no es pot invertir en allò que considere l’ajuntament, ha de respectar la Llei de Sostenibilitat i un alt percentatge del superàvit ha de ser utilitzat en inversions que siguen financerament sostenibles.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Comença la Fira de Tots Sants 2019

Ximo Puig: "L'obligació de les institucions és col·laborar a bé major que és la convivència

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Grup de Danses de Cocentaina participarà a la Fira de Tots Sants

La Muixeranga La Penyeta Blanca es prepara per a participar a la Fira de Tots Sants

El Cor de Cambra ens obri les portes per a parlar de la importància del Cant Coral i conèixer com treballen des de Cocentaina

El Cor de Cambra Discantus participarà a la Fira de Tots Sants

La Fira d’atraccions de Cocentaina més inclusiva que mai

Els artistes locals estaran presents a la Fira de Tots Sants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.