LAjuntament de Cocentaina reclama igualtat de tracte de lrea de Salut dAlcoi cap a la seua Policia Local


  09-06-2020 | Cocentaina   |  Visitas:133
CORONAVIRUS

Cocentaina

Lalcaldessa de Cocentaina sassabentava a principis de maig que a la policia dAlcoi lhospital comarcal li havia fet els tests rpids de diagnstic COVID-19 de forma gratuta i es posava en contacte amb la gerent de lrea de Salut per demanar igualtat de tracte perqu Cocentaina tamb s un poble que perteneix a lhospital comarcal Verge dels Lliris i que, per tant, paguem tots i totes.

El 12 de maig remetia per escrit la petici amb el segent contingut:
En primer lloc, agram la seua tasca al capdavant de la lluita de la nostra zona contra la COVID-19 i li traslladem el nostre nim i la nostra disposici per collaborar en all que es precise.

En segon lloc, sollicitem a lrea de salut dAlcoi que es realitzen de forma gratuta les proves diagnstiques de la COVID-19 a les persones treballadores dels serveis essencials que han estat en contacte amb la ciutadania mentre exercien les seues funcions. Especialment, la Policia Local de Cocentaina i lequip de Benestar Social.

Sabedors que al personal de la Policia dAlcoi se li van fer aquestes proves gratutament a lhospital comarcal Verge del Lliris, i com a municipi que ha de ser ats en aquest hospital, demanem el mateix tracte. En cas contrari, entendrem que sens est tractant diferenciadament i que est produint-se un greuge comparatiu entre persones treballadores que estan igual dexposades al contagi.

A la resposta de lemissiva es va reiterar que no anven a fer-se les proves a la Policia Local de Cocentaina; no obstant aix, sinformava que al personal de tot el departament de Benestar Social s que anaven a fer-se-li les proves per considerar-les personal sociosanitari, cosa que celebra Mireia Estepa agram que a tot lequip de Serveis Socials se hagen fet les proves totes amb resultat negatiu a la coronavirus, ja que han estat molt exposades i no han deixat de treballar amb les persones ms vulnerables.


Per seguirem reivindicant el dret de la nostra Policia Local a tindre accs a aquestes proves en les MATEIXES CONDICIONS que han accedit els del municipi del costat, Cocentaina no t motiu per a pagar les proves si altres no ho han fet.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Fira de Cocentaina busca formats alternatius a la celebraci tradicional

Parlem amb Ivan Jover, Regidor de Turisme, Cultura i Patrimoni de Cocentaina

Tornen les visites guiades a Cocentaina

La regidora dEducaci convoca als tcnics del projecte del Bosco i als portaveus poltics

LAjuntament de Cocentaina reclama igualtat de tracte de lrea de Salut dAlcoi cap a la seua Policia Local

La Casa de la Joventut reprn latenci presencial i lorganitzaci dactivitats per als joves

Cocentaina renova el seu portal turstic en Internet i estrena xarxes socials

Cocentaina reprn el procs del Pressupost Participatiu 2020

Augmenta la recollida selectiva de RSU en 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.