La Biblioteca Municipal de Cocentaina i el seu Arxiu Històric estrenen pàgina web www.bibliococentaina.com


  21-05-2019 | Cocentaina   |  Visitas:102
Educació

Cocentaina

Un lloc on es pot trobar tota la informació sobre aquestes dos institucions culturals i que a més recull els enllaços als blogs i xarxes socials en què participa la Biblioteca. La web ens dóna opció a poder-la llegir íntegrament en valencià i castellà.

Des de l’Ajuntament de Cocentaina s’ha volgut invertir perquè «entenem que és beneficiós que els contingut i les activitats de la biblioteca i l’arxiu siguen accessibles on-line. Com més facilitats posem perquè la ciutadania arribe a la cultura i l’estudi, millors possibilitats de coneixements estarem oferint-li a la societat» comentava l’alcaldessa, Mireia Estepa.

Amb una estructura senzilla, dinàmica, moderna, usable i de molt fàcil navegació, la web pretén ser un punt de trobada entre els usuaris i les usuàries i aquestes dos institucions municipals; amb una bonica visibilitat tant als ordinadors, com a les tauletes i mòbils.

El seu contingut està dividit en dos apartats ben diferenciats: la Biblioteca i l’Arxiu Històric, a més, la Biblioteca té una secció diferenciada per a xiquetes i xiquets: la Biblio Infantil. Quant al tipus d’informació que trobem, també hi ha una clara diferenciació entre informació estàtica: adreça, telèfon i correu de contacte, història, infraestructura, serveis que es presten, etc., i la resta d’informació, dinàmica i actualitzada, i que anirà canviant i ampliant-se, com per exemple l’agenda, els enllaços als blogs de la biblio, les novetats bibliogràfiques, els enllaços recomanats, etc.
En un clic podem accedir directament al catàleg de la nostra Biblioteca o a l’inventari del nostre Arxiu Històric, o descarregar-se el full de permís dels pares/mares per utilitzar l’ordinador, per exemple.

Dins d’una infraestructura digital ben fonamentada, la web donarà pas a moltes novetats, inclosa la futura creació d’aplicacions web per a gammificar els serveis i les activitats.

Una web que des d’ara agraeix la vostra col•laboració per anar enriquint-se i ampliant-se.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

El CD Contestano presenta el seu nou projecte 2019/2023 amb Laura Blanes al capdavant

FPA Beniassent Cocentaina-Muro tanca les activitats lectives amb la festa de fi de curs de divendres dia 14 al pati del Palau Comtal

Mireia Estepa reelegida com l'alcaldessa de Cocentaina

Javi Montava nou entrenador del C.D. Contestano

Edu Bernabeu Valls dirigirà l'Himne de Festes i Moisés Gil Igual serà l'autor del Cartell Anunciador

L’avantprojecte del Bosco unificat ja està entregat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.