La Consellera dAgricultura acudix a Cocentaina per parlar de les EDAR i lalcaldessa li trasllada la problemtica de la benzinera


  29-09-2020 | Cocentaina   |  Visitas:183
Actualitat

Cocentaina

La Consellera dAgricultura, Desenvolupament Rural i Transici Ecolgica, Mireia Moll, i el gerent de lEPSAR, Augusto Montamarta, visitaven ahir Cocentaina per reunir-se, com ja va fer a finals de juliol, amb els representants de lEDAR dels Algars, la mancomunitat Font de la Pedra i la cooperativa dusuaris: alcaldes de Cocentaina, lAlqueria i Muro, regidor dAlcoi, regidora de Medi Ambient de Cocentaina, president dATEVAL i alguns representants empresarials de la zona.

En la reuni del 27 de juliol els implicats van transmetre la seua preocupaci per la renovaci del conveni amb lEntitat Pblica de Sanejament dAiges Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) i el nou preu de laigua reciclada, una qesti que Moll va quedar que estudiaria per donar resposta. Per aquest motiu tenia lloc aquesta reuni on la Consellera anunciava que el conveni actual anava a prorrogra-se 4 anys ms i que mentrestant totes les parts treballarien en la confecci dun nou acord que fra just per a totes.

Avui dimarts tindran lloc les comissions on es prorrogaran els respectius convenis que caducaven en octubre daquest any.

La notcia ha tingut una molt bona acollida entre els representants i lalcaldessa de Cocentaina li deia a la Consellera que agram enormement la sensibilitat i la serietat amb qu ha treballat aquest tema i la soluci oferida, ara sobri un temps de 4 anys que ser molt important per definir el nou conveni que volem establir, un conveni que siga just i que afavorisca al mxim la sostenibilitat.

Durant la reuni, Mireia Estepa, preguntava tamb per lestat de la licitaci de la 2a fase de ls terciari de lEDAR dels Algars, fet que possibilitar la utilitzaci daigua reciclada a les indstries i al poble. El gerent ha explicat que esperen tindre lobra adjudicada per a finals de desembre de 2020 i que el seu perode dexecuci ser dun any aproximadament.

Altrament, lalcaldessa i la regidora dUrbanisme, han aprofitat locasi per demanar-


li que treballen per un canvi de la legislaci dhidrocarburs i li han exposat la problemtica de la nova benzinera que vol installar-se en Cocentaina. En resposta, Mireia Moll sha comproms en estudiar la qesti, ja que al Congrs dels Diputats est a punt darribar una modificaci dalguns punts daquesta llei.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les coquetes fregides de Ferran Albors

Parlem de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la regidora Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Coneixem les ltimes novetats de la plataforma contra la benzinera de Cocentaina

Un oli produt a Balones guanya el I AOVE FRUM Internacional Fira de Cocentaina 2020

Assemblea anual del PROJECTE SOMRIURES, el punt de partida decisiu per aconseguir un Centre de Dia a Benimarfull

Parlem de la Fira de Cocentaina amb la seua regidora, Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Cocentaina contracta a quatre aturats a travs del programa EMCORP (AVALEM EXPERINCIA)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.