La Fira de Cocentaina celebrar la seua 674 edici en 2020 mantenint la seua essncia comercial i cultural, encara que sense aglomeracions


  02-10-2020 | Cocentaina   |  Visitas:286
Actualitat

Cocentaina


Connectar expositors i visitants ha sigut un dels eixos estratgics, aix com premiar la fidelitat a aquells negocis que any rere any han estat presents en el certamen firal.

Es presenta el cartell anunciador marcat per un clar esperit positivista.

El preg de Fira estar compartit enguany per les entitats socials Centre Ocupacional Gormaget i Tapis

Cocentaina, 02 doctubre de 2020
L'Ajuntament de Cocentaina i, concretament, l'equip que conforma la Regidoria de Fira ha treballat durant els ltims mesos, seguint l'evoluci de la pandmia, per a trobar la millor soluci a la celebraci de la Fira de Cocentaina 2020. Una celebraci que s'han resistit a suspendre i que finalment se celebrar amb un format totalment renovat i adaptat a les circumstncies.

Segons han explicat en roda de premsa l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa i la regidora de Fira, Eugenia Miguel, garantir la seguretat i preservar la salut de tots els participants ha sigut la prioritat a la qual, a ms, se sumen les restriccions d'aforament, distncia interpersonal i desinfecci de totes les installacions. Partint d'aquests condicionants i grcies a la flexibilitat que ofereix la tecnologia, la Fira de Cocentaina oferir enguany un format hbrid entre digital i presencial garantint totes les mesures sanitries.

Eugenia Miguel ha indicat que, s'ha delimitat la participaci d'expositors a negocis situats a la Comunitat Valenciana. I s'ha volgut premiar la fidelitat d'aquells establiments que any rere any han sigut presents en el certamen firal contest. En aquest sentit, l'Ajuntament amb la finalitat de facilitar el vessant comercial i econmic que caracteritza a la Fira de Cocentaina, ha oferit a tots els expositors residents a la Comunitat Valenciana, exposar els productes en els seus propis establiments amb les ofertes i les promocions especials de Fira. El projecte inclou tamb el comer i l'hostaleria local. A ms, i com a novetat, aquest format es mantindr al llarg de tot el mes de novembre per a allargar el temps i evitar aglomeracions, creant aix una xarxa comercial autonmica d'establiments comercials i hostalers Fira de Tots Sants, la difusi dels quals, la promoci i la publicitat ser a crrec de l'organitzaci.

La regidoria de Fira ha preparat una imatge grfica especial per a identificar de manera rpida a tots aquells establiments participants en tot el territori valenci. A ms, est prevista la realitzaci d'una campanya de difusi centrada en tota la Comunitat Valenciana per a donar a conixer les novetats d'aquesta particular 674 edici.

Durant tot el mes de novembre es convidar els visitants tradicionals de Fira a acudir als diferents establiments comercials que estaran identificats amb la imatge de Fira de Cocentaina, per a realitzar les seues compres. Aix mateix, es podr consultar qui sn els expositors participants, la seua ubicaci, les ofertes i promocions que ofereixen a travs de les xarxes socials oficials de Fira Cocentaina i de la web www.firadecocentaina.org que tamb adapta el seu disseny per a facilitar al mxim aquesta connexi virtual entre comerciants i consumidors.
D'altra banda, s'oferir un programa d'activitats durant el mes de novembre, adaptat a les mesures de prevenci i aforament. Les exposicions tamb mantindran la seua cita anual, que es podran visitar en els llocs tradicionals: el Palau, el Patronat i la Ruta dArt.

Cartell 2020
El cartell anunciador de la Fira de Cocentaina 2020 ha sigut desenvolupat per l'empresa Visual Crea Studio, encarregada, a ms, de la realitzaci del disseny grfic i audiovisual de la Fira.

Segons expliquen els seus responsables, veiem el cavall sobre l'any 2020, representant l'apoderament d'una celebraci tan nica com s la Fira que no s'enfosqueix per un any complicat per a tots i totes. Hem volgut que quede reflectit que s que hi ha Fira en 2020, que s que hi ha un suport decidit a expositors i comer local, aix com suport a la cultura, als artistes i al pblic en general que podr tindre activitats i productes al seu abast.

Els creadors del cartell han manifestat el seu desig de transmetre positivisme malgrat els temps difcils. Per aix el cartell es presenta sense color ni objectes, perqu s una Fira marcada per la situaci i en la qual s'ha fet un enorme esfor per a no perdre aquesta edici. Ha sabut adaptar-se a les circumstncies al llarg dels anys i fer-se cada vegada ms forta.

Privilegi especial per a un any especial
Les entitats socials Tapis i Centre Ocupacional Gormaget seran les encarregades de llegir el Privilegi de Fira. Es la manera amb la qual lAjuntament ha volgut agrair a totes aquestes persones com han portat el confinament i la seua grandssima capacitat dadaptaci a unes circumstncies tan extraordinries com aquestes, ha assenyalat lalcaldessa, Mireia Estepa. Que aquestes dues entitats porten la veu del Privilegi, atorgat per Pere IV el Cerimonis en 1346, significa tamb visibilitzaci social i, per tant, normalitzaci. Ells aporten tant a la societat com qualsevol altra persona. Volem aprofitar laltaveu internacional que representa la Fira per a dir que totes les persones que integrem aquesta societat tenim alguna cosa a aportar, independent de les habilitats que cadasc tinga, de les nostres capacitats, tots fem poble.

El Privilegi s un document que cada any llig des del Palau Comtal una persona destacada en alguna rea de coneixement o professional. Aquest any especial, el poble de Cocentaina ha volgut reconixer lexcellent capacitat dadaptaci tant dels integrants del Tapis com del Centre Ocupacional Gormaget en aquestes circumstncies i que ens han donat a tots i a totes una lli de responsabilitat.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha assenyalat l'obstinaci de tot un equip, de tot un poble per no cancellar un esdeveniment que, a ms de tradici i sentiment d'orgull, implica un allicient econmic sense precedents per al consum local, comarcal i fins i tot autonmic, la Fira s un dinamitzador econmic excepcional, no sols per a Cocentaina, sin per als municipis del voltant i per als expositors, per als quals aquest esdeveniment comporta una font d'ingressos molt important dels seus respectius negocis. I ha continuat dient que hem intentat oferir una Fira el ms completa possible per a comer, cultura i oci, amb les limitacions i circumstncies que tenim, per amb la clara intenci de preservar el dinamisme de la riquesa del nostre poble.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les coquetes fregides de Ferran Albors

Parlem de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la regidora Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Coneixem les ltimes novetats de la plataforma contra la benzinera de Cocentaina

Un oli produt a Balones guanya el I AOVE FRUM Internacional Fira de Cocentaina 2020

Assemblea anual del PROJECTE SOMRIURES, el punt de partida decisiu per aconseguir un Centre de Dia a Benimarfull

Parlem de la Fira de Cocentaina amb la seua regidora, Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Cocentaina contracta a quatre aturats a travs del programa EMCORP (AVALEM EXPERINCIA)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.