La Fira de Cocentaina crea una xarxa comercial en la Comunitat Valenciana i trasllada la tradicional exposició de productes al carrer als propis establiments


  16-10-2020 | Cocentaina   |  Visitas:243
Actualitat

Cocentaina

La pandèmia obliga a eliminar la venda presencial en el municipi per a evitar aglomeracions, però allargarà el certamen i les seues promocions durant tot el mes de novembre en els comerços.

La web tindrà disponible un directori d'expositors amb totes les dades de contacte, ubicació i ofertes dels participants que permetrà dissenyar un itinerari de visites per tota la Comunitat Valenciana.

Les activitats culturals i d'oci programades estaran adaptades a les mesures de prevenció i aforament.


La Fira de Cocentaina aconsegueix mantindre l'activitat comercial traslladant la tradicional exposició de productes al carrer fins als propis establiments participants, per a evitar així l'arribada massiva de visitants i evitar aglomeracions en el municipi. La mesura pretén prioritzar la seguretat i la salut de la població en general i, alhora, ha aconseguit evitar la suspensió de la Fira. Per part seua, la programació d'activitats d'oci i culturals, com les exposicions, mantindran el mateix format tradicional però enguany adaptades a les mesures de prevenció, higiene i aforament que requereixen les circumstàncies sanitàries.

Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors, la web de la Fira
www.firadecocentaina.org disposarà d'un directori amb tots els establiments participants en aquesta edició 2020 que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l'itinerari de visites que desitge cada consumidor en funció dels seus interessos. Per a això, s'ha adaptat el disseny de la plataforma digital tractant de facilitar al màxim aquesta connexió virtual entre comerciants i consumidors. Cal recordar, que aquest nou format ha delimitat la participació d'expositors als negocis locals i els situats en la Comunitat Valenciana. Per a incentivar les vendes i les visites evitant aglomeracions en els comerços, les promocions de Fira es mantindran al llarg de tot el mes de novembre.

Segons explica la regidora de Fira, Eugenia Miguel, “durant tot el mes es convidarà als visitants que acudeixen tradicionalment a Cocentaina a que acudisquen als diferents establiments participants per a realitzar les seues compres, creant així una xarxa comercial autonòmica d'establiments comercials i hostalers Fira de Tots Sants, la difusió dels quals, promoció i publicitat serà a càrrec de l'Ajuntament”.

Així mateix, recorda que “tots els negocis participants estan obligats a complir la normativa de seguretat i higiene, que inclou màscares, gel higienizant i neteja i desinfecció dels establiments”. Les activitats d'oci i cultura mantindran el format tradicional.

Respecte a les activitats d'oci i culturals, es desenvoluparan com s'ha fet fins ara, encara que amb una programació molt més restringida i respectant les limitacions d'aforament i les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries enfront de la Covid-19. En el cas de les exposicions es realitzaran en les mateixes localitzacions que s';estan fent habitualment i es programaran durant tot el mes de novembre. Al llarg dels pròxims dies s’acabarà de tancar tota la programació d';oci i cultura, des de la regidoria de Fïra ja han concretat que les activitats se celebraran en cap de setmana, al Palau i en el Teular, i que tindran limitació d'aforament, mitjançant reserva d'entrada prèvia.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les coquetes fregides de Ferran Albors

Parlem de la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb la regidora Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Coneixem les últimes novetats de la plataforma contra la benzinera de Cocentaina

Un oli produït a Balones guanya el I AOVE FÒRUM Internacional Fira de Cocentaina 2020

Assemblea anual del PROJECTE SOMRIURES, el punt de partida decisiu per aconseguir un Centre de Dia a Benimarfull

Parlem de la Fira de Cocentaina amb la seua regidora, Eugenia Miguel

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua oferint novetats durant el mes de novembre

Cocentaina contracta a quatre aturats a través del programa EMCORP (AVALEM EXPERIÈNCIA)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.