La Policia Local de Cocentaina jubila a 2 agents i espera la incorporació de 6


  08-01-2020 | Cocentaina   |  Visitas:159
Actualitat

Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina ha jubilat recentment a dos dels seus agents més veterans de la Policia Local. Es tracta dels agents Salvador Vicent Moltó i José Vicente Tormo Berzosa, que després de més de 30 anys protegint el municipi contestà passen a gaudir ja de la seua jubilació.

L'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor de Seguretat Toni Hernández volen mostrar el seu agraïment més sincer als agents jubilats després d'anys de servei i treball en el poble de Cocentaina, «portant endavant una de les feines més importants per a qualsevol poble que exigix, no sols ser un bon treballador, sinó ser un ciutadà exemplar». Cal recordar que aquestes jubilacions s'han produït a conseqüència del Reial Decret, aprovat a finals del 2018, que permet la jubilació anticipada dels agents de la Policia Local.

Pel que fa a la incorporació dels 6 nous agents, entre els quals hi haurà una dona tal com marca la legislació, set proves de l’oposició s’han realitzat en 2019 a falta de l’examen de coneixement del valencià i la valoració de mèrits que es farà a principis de 2020, finalitzada la qual es procedirà a la contractació de 3 agents que accediran pel torn de mobilitat i altres 3 pel torn lliure.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

"Cullerà i Arrere", hui cuinem un guisat de quaresma

Parlem amb el cantautor Andreu Valor per conèixer els detalls del seu nou projecte musical "Insurrecte", títol del huité treball discogràfic del cantautor valencià

Activitats per a Carnestoltes

Cuinem una pasta fullada de lluç i gambes a "Cullerà i Arrere"

Gala de l' Esport - Cocentaina 2019

Hui, cuinem uns gaspatxos de rap a "Cullerà i Arrere"

Cocentaina compta ja amb un parc biosaludable per a majors, gràcies als pressupostos participatius

Cocentaina envia a Subdelegació una valoració econòmica pels problemes ocasionats pel temporal “Glòria”

Cuinem uns rotllets de taronja a "Cullerà i Arrere"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.