La regidora dEducaci convoca als tcnics del projecte del Bosco i als portaveus poltics


  12-06-2020 | Cocentaina   |  Visitas:143
Actualitat

Cocentaina


La regidora dEducaci, Mireia Estepa, ha mantingut en pocs dies 2 reunions amb els portaveus i lequip tcnic de la unificaci de lescola del Bosco per tal de clarificar els dubtes dels partits poltics sobre el plec de clusules tcniques i administratives del projecte de lobra dunificaci.

El 2 de juny tenia lloc la reuni per a plantejar dubtes i propostes, en la qual va estar larquitecta municipal encarregada de coordinar tot aquest procediment. El 10 de juny Estepa convocava a una segona reuni on tamb van estar presents 4 dels membres de lequip redactor del projecte, la responsable municipal i els representants de tots els grups poltics.

A les reunions es van aclarir els dubtes dels portaveus i es van acollir les seues propostes per a ser treballades i reflectides, en la mesura legal de les possibilitats, dins del plec. Ara sols resta una ltima reuni per a revisar el plec definitiu i portar-lo al ple per a la seua aprovaci i donar inici a la licitaci de lobra que tindr una duraci aproximada de 2 anys.

La regidora de lrea comenta que sha seguit la lnia habitual de treball que el govern socialista ha mantingut amb el programa Edificant: comunicaci i participaci oberta a tots els partits poltics. Amb rigor i amb tota la documentaci facilitada als portaveus amb temps per a ser estudiada perqu lobra s clau per a la vida de moltes famlies i perqu Cocentaina es mereix uns poltics que tinguen clar que el projecte de la unificaci del Bosco est per damunt de les seues idees i intencions poltiques. Que quede molt clar que a esta obra hem dedicat 30 anys de lluita i que alguns poltics persistirem fins a tindre un Bosco nou.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Fira de Cocentaina busca formats alternatius a la celebraci tradicional

Parlem amb Ivan Jover, Regidor de Turisme, Cultura i Patrimoni de Cocentaina

Tornen les visites guiades a Cocentaina

La regidora dEducaci convoca als tcnics del projecte del Bosco i als portaveus poltics

LAjuntament de Cocentaina reclama igualtat de tracte de lrea de Salut dAlcoi cap a la seua Policia Local

La Casa de la Joventut reprn latenci presencial i lorganitzaci dactivitats per als joves

Cocentaina renova el seu portal turstic en Internet i estrena xarxes socials

Cocentaina reprn el procs del Pressupost Participatiu 2020

Augmenta la recollida selectiva de RSU en 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.