Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina


  29-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:256
Actualitat

CocentainaDurant una setmana, del 20 al 26 de juliol, qualsevol persona empadronada a Cocentaina i major de 16 anys ha pogut votar les propostes que figuren en la pàgina web de Cocentaina Participa.

Una vegada tancat el període de votació, l’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha donat a conèixer el resultat de la votació que enguany, i a causa de la situació excepcional de nova normalitat, ha sigut només online, és a dir, que no hi ha hagut vot presencial. Aquests són els resultats:

Vots totals a les propostes ordenades de major a menor:
1. Millora acústica del Centre Cultural El Teular: 454 vots
2. Panells informatius: 206 vots
3. Bústia de devolució de préstec bibliotecari: 182 vots

Cal destacar que la participació ha sigut similar a la d’altres campanyes, tenint en compte que enguany, tal com hem comentat, no hi ha hagut votació presencial.

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Teresa Valls, ha agraït a tota la ciutadania que haja votat, ha felicitat les persones que han presentat les propostes i ha expressat la voluntat de començar a executar-les de manera imminent. Així mateix, emplaçava a continuar treballant i anunciava la propera convocatòria d’un Consell de Participació tan prompte com siga possible.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina i la Mancomunitat Alcoià-Comtat es citen amb la Conselleria de Polítiques Inclusives

Cocentaina completa amb gran èxit les seues rutes de guiades de Turisme

1300 alumnes inicien el curs a Cocentaina

Concert a duo de Cati Plana (acordió) i Pau Puig (dolçaina)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.