L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 31/10/2017 Mig Dia: Halloween plujós a la costa

31-10-2017   |  Visitas:431

M’agraden les nostres festes i les nostres tradicions i li dedique el temps que faça falta a fer previsions per a Falles , Magdalena, Fogueres, moros i cristians, Tots Sants però ara també haurem de fer una previsió especial per a Halloween…

Sense anar molt lluny dos persones m’han preguntat per l’oratge que faria la nit de dimarts a dimecres. Una perquè tenia berenar-sopar amb la seua filla i els amiguets, i l’altra perquè al seu restaurant tenia vora 200 persones a sopar en la terrassa…A les dos els he dit que agafen els paraigües…i sembla que no els ha fet massa gràcia.

Estem en novembre i no s’haurien de fer sopars al aire lliure però com l’oratge està donant-nos condicions estivals des de fa setmanes sembla que la pluja ara no és benvinguda: ‘Amb els dies que pot ploure i té que fer-ho demà a la nit?’ em va dir la meua amiga. Jo com estic fent-me major i cada volta tinc més mal geni li vaig dir que no s’hauria de celebrar Halloween i menys a l’aire lliure, que estem en novembre!!

Però, el que més ràbia em fa és que les precipitacions que puguen registrar-se seran dèbils i només afecataran a les comarques o poblacions més pròximes a la costa. Tindrem un dia gris i més fresc però pluges ben poques tret d’agun núvol més actiu i ‘despistat’ que puga descarregar amb més intensitat on sempre (al sud de València i al nord d’Alacant). Si encara tindran sort i podran celebrar el Halloween!!


Demà dimecres, dia de Tots Sants, haurem de tindre els paraigües a mà fins a migdia (si sou dels que viviu al centre o per l’interior, si vos oblideu d’agafar-lo pense que tampoc passarà res). De vesprada escamparan els núvols.


Dijous torna l’anticló i amb ell un nou ascens de les temperatures.

Si sou els que vos agrada Halloween aneu en compte que pense fer molta força perquè ploga més del que apunten les previsions.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Elda

Amigos de la Astronomía. Programación y efemérides para Noviembre 2017

El Colegio Pintor Sorolla celebró su sexto Duatlón escolar

Se inaugura la exposición "De lo universal a lo identitario" en el Museo del Calzado

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 31/10/2017 Mig Dia: Halloween plujós a la costa

Los vecinos del barrio de la Purísima en Elda continúan con sus reivindicaciones

Programa de LA JUGADA del martes 7 de noviembre de 2017

Continúan las visitas de la Llave de Elda

Los Institutos de Elda celebran Halloween

"Idella" suena con mil músicos en la celebración de la 49º Asamblea General de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en