El Consell concedeix els premis del concurs escolar "Cap a un a economia circular: per una Europa sense residus"


  15-05-2019 | Generalitat Valenciana   |  Visitas:112
Actualitat

Generalitat Valenciana• Els guardons van a l col•legi La nostra Senyora dels Àngels d'Alacant i el CEIP Doctor Borràs d'Alfarrasí de València, amb el CEIP Mediterrani de Pilar de la Horadada com a finalista
• Elena Cebrián ha agraït la seua contribució a mantindre els nostres paisatges nets i reduir els impactes dels residus, perquè “quan us involucreu”, ha dit, “guanyem tots i totes”.

Valencia (15.05.19). La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha concedit els premis “Cap a una economia circular: per una Europa sense residus”, organitzats juntament amb la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, que han sigut entregats hui per la consellera Elena Cebrián.

El primer guardó ha recaigut en el projecte "Redueix la Bola", elaborat pels alumnes de 6é d'educació primària del col•legi La nostra Senyora dels Àngels d'Alacant. El segon ha sigut per a "Cap a una economia circular: per una Europa sense residus", presentat per Elisa Vidal Carreres i Luz Albiñana Mirón, alumnes de 6é de primària del CEIP Doctor Borràs d'Alfarrasí de Valencia. Com a finalista ha quedat "A les teues mans està", de 6é B del CEIP Mediterrani de Pilar de la Horadada.

Elena Cebrián, s'ha dirigit a l'alumnat premiat agraint la seua contribució a mantindre els nostres paisatges nets i reduir els impactes dels residus, perquè “quan us involucreu”, ha dit, “guanyem tots i totes”. Cebrián ha estat acompanyada pels directors generals de Qualitat Ambiental, Joan Piquer, i de Fons Europeus, Andreu Iranzo. Per part de la Conselleria d'Educació, ha participat en l'acte el subdirector d'Innovació i Qualitat Educativa.

La consellera ha destacat l'important esforç que els guardonats han fet per investigar, les reflexions i preguntes amb les quals han conclòs els seus treballs i el fet que en tots els casos “hàgeu proposat solucions”. “Us esperem més endavant amb més reconeixements i més solucions”, ha conclòs Cebrián.

Els dos treballs premiats amb primer i segon premi, així com els huit finalistes, seran guardonats amb un diploma commemoratiu i una visita a una planta de tractament de residus de la Comunitat Valenciana.

A més, els seus treballs seran difosos a través de la pàgina web de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient (http://www.agroambient.gva.es/va/novedades?p_p_id=101_instance_nvthu2qxzc1p&p_p_*lifecycle=0&p_p_col_aneu=*column-2&p_p_col_post=4&p_p_col_*count=7&_101_*INSTANCE_*nVtHU2*qXZC1p_*struts_*action=%2*Fasset_*publisher%2*Fview_*content&_101_*INSTANCE_*nVtHU2*qXZC1p_*assetEntryId=168110497&_101_*INSTANCE_*nVtHU2*qXZC1p_*type=*content&_101_*INSTANCE_*nVtHU2*qXZC1p_*groupId=20549779&_101_*INSTANCE_*nVtHU2*qXZC1p_*urlTitle=concurs-escolar-de-*proye *ctos-innovadors-i-els seus-projectes&*redirect=%2*Fca%2*Finicio) i en la de la Direcció General de Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana.

El concurs, cofinanciat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu de fons FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020, està orientat als alumnes de 6é d'Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana.

Té com a objectiu promoure el sentiment de ciutadania i de pertinença a la Unió Europea, sensibilitzant a la infància sobre la importància de la reducció en la generació de residus, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, un dels principals objectius que el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) 2014-2020 ajuda a aconseguir.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

Primer ple d’estiu del Consell Valencià de Cultura


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.