El pr˛xim curs hi haurÓ 15.020 places en 768 aules gratu´tes de 2 anys


  15-03-2019 | Generalitat Valenciana   |  Visitas:89
Educaciˇ

Generalitat Valenciana


Ľ Educaciˇ obrirÓ el pr˛xim curs 31 aules de dos anys mÚs, amb 558 places gratu´tes a centres dĺInfantil i PrimÓria del territori valenciÓ.

ValŔncia (15.03.2019) La Conselleria dĺEducaciˇ, Investigaciˇ, Cultura i Esport ha creat 31 noves aules gratu´tes de 2 anys a escoles dĺInfantil i PrimÓria per al curs 2019-2020. Dĺaquesta manera sĺampliaran el nombre de places gratu´tes de 2 anys en 558 i sĺarribarÓ a les 15.020 places a centres dĺInfantil i PrimÓria, escoletes de la Generalitat i escoletes municipals.

De les 31 aules noves, 9 corresponen a les comarques dĺAlacant amb 162 places gratu´tes; 6 a les comarques de Castellˇ amb 108 places gratu´tes; i 16 a les comarques de ValŔncia amb 288 places gratu´tes.

Noves aules gratu´tes de 2 anys a les comarques dĺAlacant
Els centres dĺInfantil i PrimÓria que disposaran dĺuna nova aula gratu´ta de 2 anys sˇn: El CEIP La Rambla, dĺAgost; CEIP Bernat dĺen SarriÓ, de Callosa dĺen SarriÓ; EI Mestra Pilar Ruiz, de Crevillent; CEIP LĺAlc˙dia, dĺElx; CRA Riu Serpis, Aulari de LĺOrxa; CEIP Virgen de Montserrat, dĺOrihuela; CEIP 9 dĺOctubre, de Petrer; CEIP Tibi, de Tibi; CEIP Nuestra Se˝ora del Rosario, de Torrevieja.

Aquestes aules se sumen a les que Educaciˇ ha anat dotant de gratu´tat a les comarques dĺAlacant durant aquesta legislatura. Per tant, el pr˛xim curs hi haurÓ 249 aules gratu´tes de 2 anys amb 4.862 places en les comarques dĺAlacant.

Noves aules gratu´tes de 2 anys a les comarques de Castellˇ
Els centres dĺInfantil i PrimÓria que disposaran dĺuna nova aula gratu´ta de 2 anys sˇn: CRA Pe˝a Ecabia, de BejÝs; CEIP San AgustÝn, de Castellˇ de la Plana; CRA lĺAiguaneu Espigol, Aulari de CatÝ; CRA Els Ports, Forcall; CEIP Granell Mascar˛s, de lĺAlcora; CRA Palancia Mijares, Aulari de Montanejos.

Aquestes aules se sumen a les que Educaciˇ ha anat dotant de gratu´tat a les comarques de Castellˇ durant aquesta legislatura. Per tant, el pr˛xim curs hi haurÓ 99 aules gratu´tes de 2 anys amb 1.920 places en les comarques de Castellˇ.

Noves aules gratu´tes de 2 anys a les comarques de ValŔncia
Els centres dĺInfantil i PrimÓria que disposaran dĺuna nova aula gratu´ta de 2 anys sˇn: CEIP San Blas, dĺAlbal; CEIP El Pontet, dĺAlmussafes; CRA Castell de la Carbonera, Aulari de Beniatjar; CEIP JosÚ Molla, de Canals; CRA La Costera, Aulari de Llanera de Ranes; CEIP Sant Miquel, de LlÝria; CRA Serra del Benicadell, Aulari de Montixelvo; CEIP AusiÓs March, de Paterna; CEIP Vicente Blasco Ibß˝ez, de Rafelguaraf; CEIP Villar PalasÝ, de Sagunt; CEIP Baladre i CEIP Maria Yocasta Ruiz, de Port de Sagunt; CEIP Virgen del Rosario, de Torrent; CEIP Horta Major, de Vilamarxant; CEIP Fabian y Fuero, de Villar del Arzobispo; EI 2n cicle Maria Teresa Coloma, de XÓtiva.

Aquestes aules se sumen a les que ha anat dotant de gratu´tat Educaciˇ a les comarques de ValŔncia durant aquesta legislatura. Per tant, el pr˛xim curs hi haurÓ 420 aules gratu´tes de 2 anys amb 8.248 places en les comarques de ValŔncia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

El Consell concedeix els premis del concurs escolar "Cap a un a economia circular: per una Europa sense residus"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.