La convocatria de Junta de Sndics savana a la setmana vinent per fixar data i ordre del dia duna Diputaci Permanent al mes de gener


  13-01-2021 | Generalitat Valenciana
Actualitat

Generalitat Valenciana

Valncia, 12 de gener de 2020 - La Mesa de les Corts Valencianes sha reunit hui per a procedir a la tramitaci de les iniciatives parlamentries presentades els darrers dies, entre les quals, es troben peticions de convocatria de Diputaci Permanent, com tamb la petici feta per membres del Consell per comparixer davant la cambra i donar explicacions respecte levoluci de la pandmia de la Covid-19 al territori valenci i les accions preses per lexecutiu autonmic.


Aix, la Mesa ha decidit avanar la convocatria de la Junta de Sndics, que es reunir el proper dimarts, 19 de gener, per posar data i ordre del dia a una Diputaci Permanent del parlament valenci.


Per altra banda, lactivitat parlamentria continua i desps-dem est convocada la comissi especial destudi sobre les mesures de prevenci dels riscos dinundacions al Baix Segura, que es reunir a partir de les 10.15 hores a lhemicicle de les Corts i la qual t prevista cinc intervencions. Esta comissi es podr seguir, com sempre, en directe des del canal Corts al web del parlament i tamb a Youtube. La comissi destudi es tornar a reunir este mes de gener en dos sessions ms, concretament els dimecres 20 i 27.


Tamb est convocada la Comissi de Radiotelevisi Valenciana i de lEspai Audiovisual per a dilluns, 18 de gener a les 10.30 hores, a lhemicicle de les Corts.


En un altre ordre dassumptes, en la Mesa de les Corts de hui sha tingut coneixement de la comunicaci del Congrs dels Diputats, per la qual sinforma que sha traslladat als grups parlamentaris de la cambra baixa la sollicitud dinformaci del parlament valenci per a saber quina s la previsi per iniciar la tramitaci de la proposici de reforma de la disposici addicional segona de la Constituci per a la reintegraci efectiva del Dret Civil Valenci.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

Sanidad registra 2.531 nuevos casos de coronavirus y 1.179 altas en la Comunitat Valenciana

Ximo Puig anuncia nuevas medidas de prevencin ante el Covid-19 y se declara el cierre perimetral de Alcoi y Castalla

La Comunitat Valenciana ha registrado 7.497 nuevos casos de coronavirus y 1.937 altas

Sanidad registra 7.875 nuevos casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrado 6.207 nuevos casos de coronavirus y 2.724 altas

Presentacin del plan de choque anticovid con un total de 340 millones de euros

Sanidad registra 2.283 nuevos casos de coronavirus y 4.484 altas en la Comunitat Valenciana

Sanidad registra 2.729 nuevos casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana recibir, a lo largo de enero y febrero, cerca de 50.000 dosis de la vacuna de Moderna


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.