Ple de desembre del CVC, lltim de lany


  22-12-2020 | Generalitat Valenciana   |  Visitas:62
Cultura

Generalitat Valenciana

Seu del Consell Valenci de Cultura. Valncia, 21 de desembre de 2020.- Com ja s habitual en els ltims mesos, les reunions del Consell Valenci de Cultura es fan de manera telemtica, i aix ha sigut esta tamb del Ple de desembre, lltim abans de les festes de Nadal.

En lordre del dia destacaven, entre altres assumptes, el debat duna declaraci sobre els pressupostos de lEstat en matria de cultura per a la Comunitat Valenciana, i la presa en consideraci dun informe sobre la reurbanitzaci de la Plaa de lAjuntament de Valncia.

La declaraci sobre els pressupostos de les administracions en matria cultural s una activitat recurrent de la instituci, de cada any. En este cas, sobre els pressupostos de lEstat, el document remarca linfrafinanament de les institucions culturals valencianes, comparades amb altres institucions culturals de lEstat. Sha aprovat per unanimitat. Recordem que, prximament es dur al debat del Ple una altra declaraci, en este cas sobre els pressupostos culturals de ladministraci autonmica.

Sobre la reurbanitzaci de la Plaa de lAjuntament de Valncia, linforme conclou que les obres no constitueixen un projecte unitari i integral durbanitzaci, perqu constata que tenen un carcter provisional i parcial. Per aix el CVC demana la redacci dun projecte tcnic de les caracterstiques citades (unitari i integral), en el qual cpia la reconsideraci radical de les actuacions dutes a terme i, ms enll de lurbanisme tctic, es tinga en consideraci la cultura cannica del Projecte Urb. Linforme sha aprovat per mplia majoria.

Tamb sha tractat lassumpte de la demolici duna part de lantiga Escola dAgrnoms de Valncia en el marc de lampliaci de lHospital Clnic. Sha informat en el Ple que el president Grisola ha enviat una carta sobre la qesti al conseller dEducaci i Cultura, aprovada per unanimitat en la Comissi de Govern del CVC. Daltra banda, les peticions que els Grups Municipals Popular i Ciudadanos acaben de cursar al Consell perqu es pronuncie sobre este problema, seran ateses en les comissions de treball corresponents.

Els dos documents aprovats es podran consultar en les prximes hores en la web del CVC: https://cvc.gva.es

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

Sanidad registra 2.531 nuevos casos de coronavirus y 1.179 altas en la Comunitat Valenciana

Sanidad registra 2.421 nuevos casos de coronavirus y 691 altas en la Comunitat Valenciana

Ximo Puig anuncia nuevas medidas de prevencin ante el Covid-19 y se declara el cierre perimetral de Alcoi y Castalla

Sanidad registra 2.091 nuevos casos de coronavirus en la ltima jornada

La Comunitat Valenciana ha registrado 7.497 nuevos casos de coronavirus y 1.937 altas

La Comunitat Valenciana ha registrado 6.207 nuevos casos de coronavirus y 2.724 altas

La Comunitat Valenciana recibir, a lo largo de enero y febrero, cerca de 50.000 dosis de la vacuna de Moderna

Sanidad registra 7.875 nuevos casos de coronavirus

Sanidad ha suministrado la primera dosis de la vacuna contra la covid-19 a ms de 21.500 personas


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.