El xocolate fet art


  27-03-2021 | Ibi   |  Visitas:101
Festes

Ibi

Visitar la Pastisseria Rico es converteix en una experiència única. Són tot un referent en l’art de la pastisseria. No de bades, són quatre les generacions que avalen el seu bon fer i la seua professionalitat a l’hora de transformar productes tan naturals com la farina, el sucre i el xocolate en veritables obres d’art.

Durant tot el any, podem gaudir dels seus productes ja siga a l’hora de fer un regal , participar d’una celebració o simplement, perquè volem endolcir qualsevol moment. Però al Nadal amb els seus panetones i a la Pasqua, amb les Mones tradicionals o les de Xocolate, Pastisseria Rico d’Ibi es vist de festa.

Pastisseria Rico ha conservat l'essència, la passió i la perseverància dels seus avantpassats, sumant-li la innovació i l’aprenentatge continu per a oferir uns productes vanguardistes, més saludables i que responguen a les necessitats del segle XXI.

Hui visitem la pastisseria i l’obrador de les mans de Fidel Rico, el seu gerent. Comprovarem el procés minuciós d’elaboració i l’art de modelar el xocolate. Com un escultor, Fidel ens mostrarà com es creen eixes magnífiques mones de xocolate que l’han convertit en un referent a tot arreu. A més, visitarem la seua exposició que enguany es troba a l’espai de la cafeteria, amb motiu de la situació sanitària. comprovarem la qualitat i els dissenys d’aquestes mones, així com de la resta dels seus productes, entre els quals destacarien els panettone, els bombons i la pastisseria de disseny.

Pastisseria Rico ens convida a gaudir de la vida gràcies a totes les qualitats dels seus productes. Veritables joies que pretenen donar felicitat allà on arriben. I qui pot renunciar a la felicitat?

Nosaltres, no desaprofitem l’ocasió en aprofitarem la seua terrassa al Centre d’Ibi, concretament a la Plaça la Palla per a prendre un xocolate. A l’estiu tornarem perquè no podem perdre’s el Panettone amb gelat, una altra de les seus especialitats. Un reportatge d’allò més dolç.


Reportatge:
Directe:Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Integrar la diversitat ens ajuda a construir un món ple de potencialitat

Parlem amb Rafael Miró, president de la Junta Major de Confraries de Setmana Santa

Ibi dedica una rotonda als Paqueters Reials

Por una Semana Santa segura en Ibi

El Pleno de Ibi aprueba por unanimidad realizar un reconocimiento a los represaliados republicanos ibenses

Deportes organiza Los Sábados del Deporte para los niños y niñas de Ibi que se encuentren en etapa escolar

El Ayuntamiento de Ibi firma un convenio de colaboración con la Generalitat para acelerar proyectos empresariales prioritarios de inversión en la Comunitat

Ibi recibe 1,5 millones del Ivace para sus áreas industriales

Ibi RAEECCIONA ante la gestión de los Residuos de Aparatos Eléctricos y Electrónicos


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.