Hui coneixem a l’Associació ADIBI, una entitat especialitzada en persones amb discapacitat i malalties estranyes


  24-03-2020 | Ibi   |  Visitas:849
Societat

Ibi

És una organització sense ànim de lucre que es va constituir en el 2.002 per persones amb discapacitats física, afectats de malalties estranyes i familiars d'ells.

Parlarem amb la seua Presidenta Fide i coneixerem les instal·lacions i serveis que ofereixen. Parlarem amb Luz la Psicóloga del Centre i amb Nuria, la Treballadora Social. Ambdues ens contaran la seua experiència a ADIBI i la seua relació amb els usuaris i usuàries. Totes tres ens comentaran la necessitat de visibilitzar i normalitzar la situació i com, la nostra societat ha de treballar per vèncer tabús i treballar de valent en la investigació i recursos per a millorar la vida de tots i totes.

A través de l'Oficina d’ADIBI es recullen totes aquelles demandes que necessiten les persones amb discapacitat, malalties estranyes, persones dependents i familiars; sent estudiades i treballades des de l'entitat o derivades als llocs pertinents amb la finalitat de poder cobrir el major nombre de necessitats possibles; també es manté una coordinació amb les diferents entitats públiques i privades, amb la finalitat de poder facilitar els següents recursos: els serveis socials, el sistema de sanitat, l'educació i/ o formació, l'ocupació, etc..Des de l'oficina i a través de l'observació i detecció de necessitats es treballa en el disseny de nous projectes que assistisca les necessitats existents.

Hui coneixerem a un grup humà meravellós que treballa amb il·lusió per millorar la vida de les persones.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Integrar la diversitat ens ajuda a construir un món ple de potencialitat

Parlem amb Rafael Miró, president de la Junta Major de Confraries de Setmana Santa

Ibi dedica una rotonda als Paqueters Reials

Por una Semana Santa segura en Ibi

El Pleno de Ibi aprueba por unanimidad realizar un reconocimiento a los represaliados republicanos ibenses

Deportes organiza Los Sábados del Deporte para los niños y niñas de Ibi que se encuentren en etapa escolar

El Ayuntamiento de Ibi firma un convenio de colaboración con la Generalitat para acelerar proyectos empresariales prioritarios de inversión en la Comunitat

Ibi recibe 1,5 millones del Ivace para sus áreas industriales

Ibi RAEECCIONA ante la gestión de los Residuos de Aparatos Eléctricos y Electrónicos


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.