Hui divendres dia 14 de desembre, comencen les Festes d'Hivern d'Ibi


  14-12-2018 | Ibi   |  Visitas:201
Festes

Ibi

Com cada any en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia tenen lloc uns actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de l'any de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització.
Recordem que aquest dia tindrà lloc el pregó, la presentació de la revista Enfarina’t, la inauguració d’Expo-Festes i la presentació del cartell per a la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi.
A les 20:45 hores, des de la porta de l'Ajuntament baixaran fent cercaviles una comitiva que, acompanyant els protagonistes de la Festa, arribaran a la porta de l'Arxiu, en tot moment amenitzats pel Castell Vermell.
Una vegada en la Llotja s'inaugurarà l'exposició que l'Arxiu Municipal prepara per a aquestes dates i que enguany es dedica als Enfarinats, incorporant en la mateixa els cartells presentats en el II Concurs de Cartells de la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi; a més, en aquest moment, es donarà a conèixer el cartell guanyador del Concurs.
Seguidament, tindrà lloc l'acte del pregó, com en anys anteriors, la identitat del pregoner o la pregonera es desvetla en el moment d'eixir a la balconada de l'antic Ajuntament d'Ibi, tan sols direm que la persona o persones a les quals la Taula ha triat estan molt compromeses amb la festa i participen d'ella activament.
Després de l'acte del pregó, en directe en l'antic saló de plens o a través d'una pantalla instal·lada en la Llotja de l'Arxiu, es presentarà el número 14 de la Revista de les Festes d’Ibi, Enfarina’t.
Per finalitzar, es farà lliurament d'un exemplar de la revista als assistents.
El regidor de Festes i Tradicions, Luis Vicente Martí, recorda que les Festes d'Hivern d'Ibi van ser declarades Festes d'Interès Autonòmic l'any 2009 i convida a tota la ciutadania iberuda a participar en tots els actes que comencen enguany el 14 desembre i ens acompanyaran fins al dia de Reis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Gala benéfica a favor de Cáritas

Ibi celebra un Market amb comerç local a la Fàbrica Rico

Programa "Tu opinión nos importa": ¿Qué opina Ibi sobre el adelanto de nuevas elecciones?

Ibi se solidariza con la Vega Baja

Inician las obras de los Polígonos Industriales de Ibi por valor de más de 1,5 millón de euros

Comienzan las obras de renovación de infraestructuras hidráulicas de agua potable y pavimentaciones en el barrio San Miguel

Ibi celebrará la IV edición del Mercadillo del Juguete Antiguo

XIV Jornadas Micológicas de Ibi

Presentada la Subida a “LES REVOLTES d’IBI” Trofeo Villa del Juguete 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.