Hui divendres dia 14 de desembre, comencen les Festes d'Hivern d'Ibi


  14-12-2018 | Ibi   |  Visitas:163
Festes

Ibi

Com cada any en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia tenen lloc uns actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de l'any de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització.
Recordem que aquest dia tindrà lloc el pregó, la presentació de la revista Enfarina’t, la inauguració d’Expo-Festes i la presentació del cartell per a la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi.
A les 20:45 hores, des de la porta de l'Ajuntament baixaran fent cercaviles una comitiva que, acompanyant els protagonistes de la Festa, arribaran a la porta de l'Arxiu, en tot moment amenitzats pel Castell Vermell.
Una vegada en la Llotja s'inaugurarà l'exposició que l'Arxiu Municipal prepara per a aquestes dates i que enguany es dedica als Enfarinats, incorporant en la mateixa els cartells presentats en el II Concurs de Cartells de la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi; a més, en aquest moment, es donarà a conèixer el cartell guanyador del Concurs.
Seguidament, tindrà lloc l'acte del pregó, com en anys anteriors, la identitat del pregoner o la pregonera es desvetla en el moment d'eixir a la balconada de l'antic Ajuntament d'Ibi, tan sols direm que la persona o persones a les quals la Taula ha triat estan molt compromeses amb la festa i participen d'ella activament.
Després de l'acte del pregó, en directe en l'antic saló de plens o a través d'una pantalla instal·lada en la Llotja de l'Arxiu, es presentarà el número 14 de la Revista de les Festes d’Ibi, Enfarina’t.
Per finalitzar, es farà lliurament d'un exemplar de la revista als assistents.
El regidor de Festes i Tradicions, Luis Vicente Martí, recorda que les Festes d'Hivern d'Ibi van ser declarades Festes d'Interès Autonòmic l'any 2009 i convida a tota la ciutadania iberuda a participar en tots els actes que comencen enguany el 14 desembre i ens acompanyaran fins al dia de Reis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Hablamos con los integrantes de la obra de teatro "Imbéciles"

Un paseig amb l'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta Vilaplana

Visitamos el Club Rayo Ibense en el programa "Deporte, paso a paso"

La Guardia Civil detiene en Ibi a un hombre por séptima vez por hurtos en supermercados

Conocemos al Club Fútbol Sala Ibense en el programa "El Deporte: paso a paso"

La Plataforma por la Reindustrialización Territorial mantiene una reunión de trabajo con el conseller de Economía Sostenible

65 Voluntarios Medioambientales cuidarán este verano de nuestros parajes naturales

El Ayuntamiento de Ibi colabora en un curso gratuito de Gestión de Almacenes

Cultura presenta el avance de su programación para el último trimestre del año


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.