Ibi celebra la IV Edici dHistries de Joguets


  24-07-2020 | Ibi   |  Visitas:770
Actualitat

Ibi

Des de l'any 2017, el Museu del Joguet i l'Associaci Artstica de la Vall del Joguet Engafat van crear una simbiosi perfecta per a donar l'oportunitat a creadors, artistes i altres persones interessades en l'art, de poder exposar les seues propostes sobre la importncia del joc i del joguet, la seua producci, especialment els fabricats a la Vall del Joguet (Ibi, Tibi, Castalla, Onil i Biar). La tcnica i el suport sn completament lliures, abastant tcniques plstiques, visuals, audiovisuals, escniques i musicals.

De totes aquestes qestions parlarem amb Pilar Avils, Coordinadora del Museu Valenci del Joguet dIbi i amb l'artista i president de Engafat, Fernando Fernndez, Fefeto.
Comprovarem com la Covid-19 no ha paralitzat lactivitat cultural del Museu, encara que sha hagut dadaptar a tota la nova normativa sanitria, per a celebrar aquesta IV Edici dHISTRIES DE JOGUETS, organizada pel Museu Valenci del Joguet d'Ibi en collaboraci amb l'Associaci Cultural Engafat i amb el suport de l'Ajuntament d'Ibi.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Obras de mejora en la Protectora de Animales

Ibi dedica una rotonda a los Paqueteros Reales

XXX Aniversario del Museo Valenciano del Juguete

Cierre de establecimientos pblicos y suspensin de actividades con motivo epidemia COVID-19

La 30 edicin de la Gua AIJU 2020-2021 destaca la importancia del juego como refugio, aprendizaje y distraccin durante la pandemia

El Museo Valenciano del Juguete cumple 30 aos

Deportes mejora las calderas de la piscina cubierta

Mejoras en las instalaciones del estadio Climent

El Museo del Juguete inaugura hoy la expo '30 anys. Donacions a la col.lecci del Museu'


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.