Ibi inicia les Festes d'Hivern amb el Pregó


  17-12-2018 | Ibi   |  Visitas:323
Festes

Ibi

El passat divendre, 14 de novembre, Ibi va donar inici a les Festes d'Hivern. Com cada any en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia van tindre lloc uns actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de l'any de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització.

Recordem que aquest dia va tindre lloc el pregó, la presentació de la revista Enfarina’t, la inauguració d’Expo-Festes i la presentació del cartell per a la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi.

A les 20:45 hores, des de la porta de l'Ajuntament van baixar fent cercaviles una comitiva que, acompanyant els protagonistes de la Festa, van arribar a la porta de l'Arxiu, en tot moment amenitzats pel Castell Vermell.

Una vegada en la Llotja es va inaugurar l'exposició que l'Arxiu Municipal ha preparat per a aquestes dates i que enguany es dedica als Enfarinats, incorporant en la mateixa els cartells presentats en el II Concurs de Cartells de la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi; a més, en aquest moment, es va donar a conèixer el cartell guanyador del Concurs.

Seguidament, va tindre lloc l'acte del pregó, com en anys anteriors, la identitat del pregoner o la pregonera es va desvetlar en el moment d'eixir a la balconada de l'antic Ajuntament d'Ibi.

Després de l'acte del pregó, en directe en l'antic saló de plens o a través d'una pantalla instal·lada en la Llotja de l'Arxiu, es va presentar el número 14 de la Revista de les Festes d’Ibi, Enfarina’t.

Per finalitzar, es va fer lliurament d'un exemplar de la revista als assistents.

Continuant amb els actes, el diumenge 16 de decembre, es va triar per sorteig al Rei de les Danses d'Ibi, Miguel Aguilar Olivares.

El regidor de Festes i Tradicions, Luis Vicente Martí, va recordar que les Festes d'Hivern d'Ibi van ser declarades Festes d'Interès Autonòmic l'any 2009 i va convidar a tota la ciutadania iberuda a participar en tots els actes que van començar enguany el 14 de desembre i ens acompanyaran fins al dia de Reis.
PREGÓ FESTES D'HIVERN


PROCLAMACIÓ REI DE LES DANSES


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Gala benéfica a favor de Cáritas

Ibi celebra un Market amb comerç local a la Fàbrica Rico

Programa "Tu opinión nos importa": ¿Qué opina Ibi sobre el adelanto de nuevas elecciones?

Ibi se solidariza con la Vega Baja

Inician las obras de los Polígonos Industriales de Ibi por valor de más de 1,5 millón de euros

Comienzan las obras de renovación de infraestructuras hidráulicas de agua potable y pavimentaciones en el barrio San Miguel

Ibi celebrará la IV edición del Mercadillo del Juguete Antiguo

XIV Jornadas Micológicas de Ibi

Presentada la Subida a “LES REVOLTES d’IBI” Trofeo Villa del Juguete 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.