Parlem amb els germans Asensi, Àngel i Miquel, 'els bessons'


  12-12-2019 | Ibi   |  Visitas:1098
Societat

Ibi

Amb motiu de la pròxima celebració de les Festes d’Hivern d’Ibi hem parlat amb els germans Asensi, Àngel i Miquel, 'els bessons', tal i com se'ls coneix de forma carinyosa i popular a Ibi. Àngel i Miquel Asensi són llicenciats en Ciències de la Informació, a la secció periodisme. Han treballat com a redactors en diversos mitjans de comunicació d’àmbit local i autonòmic. Són els Assessors de les Festes d’Hivern d’Ibi, on destaquen als actes protagonitzats pels Enfarinats. A més, són els encarregats de la direcció i de la redacció d’”Enfarina’t”, el llibre oficial de l’emblemàtica tradició iberuda.

Coneixerem el seu entusiasme i dedicació per estudiar i difondre la nostra llengua, el fet lingüístic i per mantenir vives les tradicions de la vila joguetera.

No debades, tots dos han escrits diversos llibres de les tradicions d'Ibi i, a més, d'altres que recuperen i recorden paraules habituals del valencià que es parla a la localitat de la Foia de Castalla. Conversarem amb ells sobre aquestes expressions que recullen al llibre i com no, de l'origen i la història de les Festes d’Hivern d’Ibi. A més a més, descobrirem que Àngel i Miquel Asensi estan considerats com uns referents en el món del periodisme sobre Queen a Espanya. Han escrit i publicat 'Queen: en la falda dels déus' i 'Queen: el miracle de Freddie Mercury'. Dos llibres que pretenen ser un tribut a un dels grans fenòmens musicals de sempre.

Esperem que gaudisquen del programa com ho hem fet nosaltres.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

El Director General de Turismo visita Ibi con motivo del 30º Aniversario del Museo del Juguete

Buena acogida en Ibi de los servicios del Ecoparque Móvil

El Pleno de Ibi aprueba por unanimidad realizar un reconocimiento a los represaliados republicanos ibenses

Por una Semana Santa segura en Ibi

Deportes organiza Los Sábados del Deporte para los niños y niñas de Ibi que se encuentren en etapa escolar

El Ayuntamiento de Ibi firma un convenio de colaboración con la Generalitat para acelerar proyectos empresariales prioritarios de inversión en la Comunitat

Ibi recibe 1,5 millones del Ivace para sus áreas industriales

El CEIP Pla y Beltrán ya en plenas las obras del Plan Edificant

El xocolate fet art


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.