Visitem la Seu del Grup de Danses d’ibi amb motiu del 40 Aniversari de la Recuperació de les Festes d’Hivern


  23-11-2019 | Ibi   |  Visitas:328
Festes

Ibi

Enguany es commemora el 40 aniversari de la recuperació de les Festes d'Hivern d'Ibi i per a celebrar-ho, des de la Taula de les Festes d'Hivern d'Ibi, s'ha organitzat una gala que tindrà lloc el pròxim diumenge, dia 24 de novembre, a les 12.00 hores, en el Centre Cultural Salvador Miró, dedicada a tot el veïnat d'Ibi. Per aqeust motiu hem vingut a parlar amb el Grup de Danses d’Ibi per a conèixer amb major detall quines són les activitats que el grup està preparant amb motiu d’aquest esdeveniment.

La gala, que es durà a terme pel Grup de danses d'Ibi, amenitzada pel Sonet del Grup de Danses i pel Taller de Música Castell Vermell, serà principalment un homenatge als protagonistes d'aquests 40 anys de Festes d'Hivern.

L'any 1979, un grup d'amics que van arribar a formar un total de 25 parelles, es van ajuntar per a tornar a celebrar la dansà a Ibi, sent aquella una dansà de casats; aquell primer acte va suposar el punt de partida per a la recuperació de la resta de moments festius que constitueixen tot el conjunt que hui anomenem les Festes d'Hivern d'Ibi.

Durant el desenvolupament de la gala serem testimonis tant dels antecedents d'aquesta recuperació, com de la resta d'actes festius que es van recuperant a poc a poc i els que al llarg dels anys s'han anat incorporant fins a arribar als nostres dies.

Des de la Taula de les Festes d'Hivern d'Ibi es convida a tots els iberuts i iberudes a unir-se a aquest esdeveniment que corrobora l'arrelament de les nostres festes més emblemàtiques.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

En el "Mes de la Música", hui coneixem a la Banda Castell Vermell d'Ibi

Benedicto Ripoll Martínez rep el Premi Euterpe de mans del President de la Generalitat

Diumenge Ibi va celebrar la Gala del 40 aniversari de la Recuperació de les Festes d'Hivern

Ibi conmemora enguany el 40 aniversari de la recuperació de les Festes d'Hivern

Programa "Que et contes?" amb Iván Vidal, de Font Viva Teatre

500 alumnos de Primaria y 540 de Secundaria realizan Encuentros de Tutores y Tutorizados

Evento benéfico "Movimientos para el recuerdo" mañana domingo en la Sede de AFA IBI

Visitem la Seu del Grup de Danses d’ibi amb motiu del 40 Aniversari de la Recuperació de les Festes d’Hivern

El Centro Ocupacional San Pascual de Ibi ha organizado una cena benéfica


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.