Ibi inicia les Festes d'Hivern amb el Pregó


Comparte esta noticia en:

17-12-2018 | Ibi   |  Visitas:180

El passat divendre, 14 de novembre, Ibi va donar inici a les Festes d'Hivern. Com cada any en la vespra de la celebració del Bateig de Santa Llúcia van tindre lloc uns actes que són el punt de partida de les Festes d'Hivern d'Ibi i la culminació de les reunions de l'any de la Taula de les Festes, encarregada de la seua organització.

Recordem que aquest dia va tindre lloc el pregó, la presentació de la revista Enfarina’t, la inauguració d’Expo-Festes i la presentació del cartell per a la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi.

A les 20:45 hores, des de la porta de l'Ajuntament van baixar fent cercaviles una comitiva que, acompanyant els protagonistes de la Festa, van arribar a la porta de l'Arxiu, en tot moment amenitzats pel Castell Vermell.

Una vegada en la Llotja es va inaugurar l'exposició que l'Arxiu Municipal ha preparat per a aquestes dates i que enguany es dedica als Enfarinats, incorporant en la mateixa els cartells presentats en el II Concurs de Cartells de la Cavalcada dels Reis Mags d'Ibi; a més, en aquest moment, es va donar a conèixer el cartell guanyador del Concurs.

Seguidament, va tindre lloc l'acte del pregó, com en anys anteriors, la identitat del pregoner o la pregonera es va desvetlar en el moment d'eixir a la balconada de l'antic Ajuntament d'Ibi.

Després de l'acte del pregó, en directe en l'antic saló de plens o a través d'una pantalla instal·lada en la Llotja de l'Arxiu, es va presentar el número 14 de la Revista de les Festes d’Ibi, Enfarina’t.

Per finalitzar, es va fer lliurament d'un exemplar de la revista als assistents.

Continuant amb els actes, el diumenge 16 de decembre, es va triar per sorteig al Rei de les Danses d'Ibi, Miguel Aguilar Olivares.

El regidor de Festes i Tradicions, Luis Vicente Martí, va recordar que les Festes d'Hivern d'Ibi van ser declarades Festes d'Interès Autonòmic l'any 2009 i va convidar a tota la ciutadania iberuda a participar en tots els actes que van començar enguany el 14 de desembre i ens acompanyaran fins al dia de Reis.
PREGÓ FESTES D'HIVERN


PROCLAMACIÓ REI DE LES DANSES


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

El sector del juguete arranca 2019 con la feria del juguete de Hong Kong

Els Enfarinats han vuelto a tomar el mando hoy

La Asociación Cultural Engafat promueve en Ibi las I Jornadas de diversidad e igualdad, durante las Fiestas de Invierno

El estadio de fútbol Vilaplana Mariel luce su nuevo aspecto tras una inversión de más de 409.000 euros

Llegada del heraldo de los Reyes Magos a Ibi.

El Mercado de Ibi, distinguido con el nivel plata de los Mercados Excelentes de la Comunidad Valenciana

La Corporación Municipal de Ibi acuerda los reconocimientos del Acto Institucional del 6 de enero

IBIAE y Onil trasladan a la directora general de LABORA la necesidad de formación específica del sector de la muñeca

El Grupo Socialista hace públicas las propuestas “imprescindibles” para sacar adelante los Presupuestos para 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.