Segon dia de danses i Ball del Virrei, dia 30 de decembre


  01-01-2020 | Ibi   |  Visitas:423
Festes

Ibi

08:30 Dia dels fadrins. Junts, Fadrins, Casats, xaramita i tabal del Castell Vermell, aniran a arreplegar el Virrei i el Rei dels Fadrins, protagonistes del segon dia. Després, iniciaran una cercavila per diversos carrers i visitaran el barri de Sant Pasqual.

16:00 Arreplegada de balladores. Els balladors iniciaran aquesta tradicional acte arreplegant primerament les balladores i posteriorment la Virreina i la Reina dels Fadrins.

17:00 Segon dia de danses o dia dels fadrins. Al carrer de les Eres es ballarà la Dansa, les folies i la jota. Per a promoure els Tapats, la Regidoria de Festes i Tradicions i la Taula de festes d'Hivern donaran un premi, en aquesta ocasió, al millor grup de Tapats de xiquets/xiquetes i millor grup de Tapats de majors. Els jutges seran els mateixos fadrins i casats, i donaran la seua opinió en finalitzar la jota.

22:30 Ball del virrei al Pavelló Poliesportiu Municipal. L'entrada serà gratuïta. "Per potenciar l ́ús de la nostra indumentària Tradicional, convidem al públic que vinga a ballar amb barret, capa i mantó". En finalitzar la Malaguenya, els fadrins de l'any vinent protagonistes del 2019 pegaran la volta en senyal de compromís.SEGON DIA DE DANSES:
BALL DEL VIRREI:
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Comienza la formación ‘Operario polivalente en la fabricación de muñecas’

Segon dia de danses i Ball del Virrei, dia 30 de decembre

Visitem la Seu del Grup de Danses d'Ibi amb motiu del 40 Aniversari de la Recuperació de les Festes d'Hivern

Primer dia de danses o dia dels Casats

Ball del Virrei al Pavelló Esportiu Municipal

Cabalgata de los Reyes Magos

Entrevista al director de IBIAE, Héctor Torrent

La Asociación Babilón sufre dos robos en una semana

Programación cultural Enero-Junio 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.