El President Morera assegura que, malgrat la COVID-19, ha continuat el treball del legislatiu valenci i agraeix a totes les persones que ho han fet possible


  25-06-2020 | Les Corts Valencianes
CORONAVIRUS

Les Corts Valencianes


Valncia, 25 de juny de 2020 - El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha destacat que la pandmia mundial de la COVID-19 no ha paralitzat en cap moment el poder legislatiu valenci, que ha continuat amb el seu treball normal i habitual, tramitant iniciatives parlamentries de tota classe, tant del govern com de control de loposici i ho hem fet adaptant-nos a les circumstncies, garantint la seguretat de totes les persones que treballen en esta instituci i amb un gran volum. En eixe sentit, el President Morera ha volgut agrair lesfor dels treballadors i treballadores de les Corts per fer possible que lacci legislativa que el poble valenci encomana a les Corts, haja continuat amb total normalitat, amb les corresponents tramitacions, amb el control a lexecutiu i amb la celebraci de plens per aprovar lleis o convalidar decrets-llei.

Des del passat 12 de mar, les Corts han registrat una gran quantitat de tramitacions parlamentries, que sumen un total de 3.915 iniciatives. Des de linici dels diferents estats dalarma, els serveis de la cambra, han rebut 630 sollicituds de documentaci al Consell i shan tramitat la contestaci a 1.148 sollicituds formulades pels grups parlamentaris. Tamb, shan registrat 121 preguntes orals al Ple i 728 preguntes amb resposta escrita, rebent contestaci per part del Consell en este perode a un total de 931 preguntes.

Les proposicions no de llei ordinries des del 12 de mar fins a juny han estat 157 i les de tramitaci especial durgncia, 96. Tamb shan registrat 98 peticions de compareixena i shan tramitat 6 decrets-llei en este perode de continuats estats dalarma per la pandmia de la COVID-19.

Lactivitat de les reunions tamb ha estat intensa, amb la celebraci de 13 meses telemtiques i les dos darreres ja presencials, com tamb 9 juntes de Sndics, 5 Diputacions Permanents i 6 Plens ordinaris amb el restabliment del perode de sessions, que continuar operatiu fins el mes dagost.

Des de la setmana passada sestan celebrant reunions de la Mesa i Junta de forma presencial, shan recuperat les rodes de premsa i laccs dels professionals dels mitjans de comunicaci, amb les corresponents mesures de seguretat i prevenci.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Les Corts Valencianes


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.