La candidatura de Ximo Puig a la Presidència de la Generalitat ha estat l’única presentada a les Corts


  06-06-2019 | Les Corts Valencianes   |  Visitas:117
Política

Les Corts ValencianesValència, 4 de juny de 2019 – El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha informat que este migdia s’ha tancat el termini per presentar candidatures a la Presidència de la Generalitat Valenciana. A les 14 hores finalitzava el termini i només s’ha registrat la candidatura presentada pel Grup Socialista, en la persona del diputat i actual President en funcions de la Generalitat, Ximo Puig, registre fet el passat 30 de maig.

Demà es reunirà a les 10 hores la Mesa de les Corts i a les 11 hores la Junta de Síndics, on s’informarà de la única candidatura presentada i també que s’obrirà una ronda d’entrevistes del President de les Corts amb els portaveus dels diferents grups parlamentaris. Després de la Junta de Síndics de demà es coneixerà els dies i l’ordre de citació del President als representants dels grups, per conèixer el seu posicionament davant del debat d’investidura.

Seguint el procediment que marca el Reglament de les Corts, oïda la Junta i després de la ronda d’entrevistes amb els grups, la Presidència fixarà la data per a la celebració del debat d’investidura, una data que, segons els terminis reglamentaris, no pot ser abans del dia 6 ni després del dia 12 de juny.

Els processos de començament de la X Legislatura de les Corts Valencianes continuen i este dijous, 6 de juny, està prevista la constitució de les comissions, amb l’elecció de les corresponents Meses de cada comissió.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Les Corts Valencianes

La ONCE presenta els seus nous projectes d’integració al President de les Corts


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.