Arrenca el compe enrere per a l┤elecciˇ de Dames i Reines de les Festes Patronals de Mon˛ver28-04-2017   |  Visitas:1151

Aviat s'iniciaran les convivŔncies entre candidates i jurat per a l'elecciˇ de Dames i Reines de les festes 2017 que culminarÓ en un acte similar al de l'any passat.

NP ľ 27/04/2017.- Davant la proximitat dels pr˛xims esdeveniments de cara a les properes festes patronals i que se centren, sobretot, en l'elecciˇ de Dames i Reines de les Festes 2017, la Junta Festera ha avanšat que les properes cites seran el dissabte 29 d'abril, en la qual tindrÓ lloc la primera convivŔncia de les candidates amb el jurat i, posteriorment, els dies 13 i 14 de maig, se celebrarÓ la segona de les convivŔncies, en aquest cas en la localitat de Benidorm.

La segŘent cita prevista ja serÓ per a la celebraciˇ de l'acte d'elecciˇ, pel qual la data ja estÓ fixada: el 10 de juny a les 22 hores. Igual que el passat any, tambÚ tindrÓ lloc a la Plaša de Toros. Des de la Junta han assenyalat que "aquest espai, aixÝ com el mateix acte, va tenir un gran acolliment en la seva ediciˇ passada i, a mÚs, gaudeix d'alguns avantatges com la gran capacitat de p˙blic i la bona visibilitat."

Per a la regidora de festes, MarÝa Amparo Maestre "la nova ubicaciˇ va suposar tot un repte l'any passat i va asseure un bon precedent per al desenvolupament d'altres activitats a l'espai de la Plaša de Toros" i d'altra banda, tambÚ ha destacat "el ardu treball i la gran dedicaciˇ que va aportar la Junta Festera en l'organitzaciˇ d'un acte d'aquestes caracterÝstiques que va resultar d'un gran Ŕxit".

Pel que fa al que s'espera per aquest any, ja s'ha anunciat un acte similar per˛ amb algunes petites sorpreses i novetats. El decorat, de nou, serÓ a cÓrrec de l'artista faller Antoni Ruano i les actuacions de ball les desenvoluparÓ un cos de ballarins dirigits per la monovera Marina Picˇ. Mentre que la gala serÓ condu´da per la Reina de les Festes de Sant Vicent del Raspeig, Patricia Ferri.

A mÚs, aquest any tambÚ tindrÓ lloc un acte d'homenatge a les cinquanta reines majors de les festes d'aquests passats anys. Aquest acte cobrarÓ la forma de gala i serÓ, igual que l'elecciˇ, a la Plaša de Toros, l'endemÓ d'aquest acte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

Visitamos la Asociaciˇn de Estudios Monoveros en el Programa ôCerca de tiö


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en