Donen inici les obres de millora del Mercat de Proveïments de Monòver04-07-2017   |  Visitas:351

Ahir van començar les obres de remodelació d'un finestral del mercat i també es té previst millorar la porta d'accés principal i la reparació d'alguna zona interior amb importants desperfectes.

NP – 04/07/2017.- Per a l'adaptació i millora de la porta d'entrada principal i, per remodelar un finestral de la planta superior del mercat municipal de proveïments, la regidoria de mercat ha dut a terme una intervenció per valor de sis mil euros en inversió que han estat possibles per la concessió d'una subvenció que s'ha sol•licitat a la Diputació Provincial. Segons explica la responsable del mercat, Lourdes Pastor "dur a terme, no aquestes, sinó intervencions i inversions de major entitat al mercat municipal és fonamental, doncs lamentablement, a l'edifici del mercat no s'ha fet una inversió i manteniment constant i adequat per, amb el temps, haver anat adaptant-ho a les noves necessitats. Per això, ara, no podem negar que aquestes intervencions es queden curtes, però també són necessàries i contribueixen notablement a la seua millora. Sense oblidar, d'altra banda, que tampoc serien possibles si no comptàrem amb subvencions com és el cas".

De fet, també s'ha sol•licitat una altra subvenció de major quantia, en aquesta ocasió, per 30 mil euros, per millorar, fonamentalment, accessos. Va ser aprovada en el passat ple ordinari del mes de juny, encara que "sent coneixedors que necessitem una major inversió, ja vam acudir fa un temps a la Conselleria d'Economia per veure opcions i, dilluns passat, quan ens va visitar el President Ximo Puig, una de les qüestions que vam abordar va ser, precisament, l'actuació conjunta quant a una remodelació integral de l'edifici" apunta Pastor.

"Però mentre això arriba", contínua l'edil, "hem de seguir ocupant-nos del mercat i actuant sobre les seues necessitats i millorant-ho en la mesura del possible. Per això, amb aquesta petita subvenció remodelarem la porta d'accés principal i a posar un finestral que millore l'aspecte i done més llum en la planta superior. A més, tot això ve, des de fa temps, completant-se amb actuacions de manteniment generals i puntuals que a poc a poc van millorant la imatge de l'edifici".

La previsió perquè aquestes obres finalitzen està entorn del dimecres o dijous d'aquesta setmana, amb la intenció que per al pròxim 8 de juliol estiga en perfectes condicions i "així puguen lluir millorades les instal•lacions en el dia en què se celebrarà El Dia del Mercat, en el qual al llarg del matí hi haurà animació al mercat, un inflable pels més petits en els voltants i sorteigs de vals de compra" explica Pastor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Visitamos la Asociación de Estudios Monoveros en el Programa “Cerca de ti”

El Gobierno de Monóvar dobla la apuesta por el empleo

Jornada Ruta Vinalopó en Monóvar


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en